Bulvaras: Ateina paslaptingiausi rinkimai į Seimą

Bulvaras: Ateina paslaptingiausi rinkimai į Seimą

Sostinėje sudaryta galimybė dalyvauti išankstiniuose rinkimuose ir balsuoti nepakeliant užpakalio nuo sėdynės - sėdint automobilyje. Jų susidarė tokia eilė, kad net eismą paralyžiavo. Galima pagalvoti, kad šiemet kaip niekada anksčiau yra didžiulis pasirinkimas už ką balsuoti. O Klaipėdoje, antrame pagal svarbą Lietuvai mieste su išorinio uosto perspektyva, tokios galimybės nėra.

Maniau, eisiu iš anksto balsuoti į Žvejų rūmus, gal ten galėsiu išlaikyti saugų atstumą, tik nebežinau, ar reikia laikytis dviejų metrų, ar vieno. Bet kai išgirdau, kokios eilės ten, praėjo noras. O prognozavo, kad šiemet žmonės neis balsuoti. Gal kas nors to ir norėjo, bet taip nebus.

Nusprendžiau rizikuoti ateinantį sekmadienį. Bet štai koks klausimas man kyla. Kaip mane, atėjusį balsuoti su kauke, atpažins apylinkės rinkimų komisijos narys, pridusęs po savo kauke, kad aš tikrai esu aš, o ne mano kaimynas Petras? O kaip aš atpažinsiu po kaukėmis pasislėpusius stebėjimo komisijos narius? Gal po ja lindi koks gudrus partietis?

Sakoma, kad trumpam bus galima kaukę nusiimti, o jeigu per tas kelias minutes tik šast tas koronovirusas ir įlįs man į nosį? Kas tada atsakys, kas man kompensuos už saviizoliaciją?

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder