Bulvaras: Ar tikrai naminukė gelbsti nuo viruso?

Bulvaras: Ar tikrai naminukė gelbsti nuo viruso?

Ir šiais sunkiais laikais bent jau Klaipėdos policija nemiega. Vis pasitaiko pranešimų, tiesa, kur kas rečiau, apie miške aptiktą naminukės fabrikėlį. Kažin ar gerai daroma, jeigu ir dabar atsakingai imamasi visų griežčiausių priemonių - konfiskuojamas toks turtas. Gal dėl jo visas kaimas išvengtų koronaviruso protrūkio.

Beje, Vilniuje jau atsirado labai protingas ir šiuolaikiškai mąstantis prokuroras. Jis dar pernai konfiskuotus 17 tūks. litrų etilo alkoholio šiemet neatlygintinai perdavė Valstybės ekstremaliųjų situacijų operacijų centrui dezinfekcinėms ir kitoms sveikatos priežiūros priemonėms gaminti. Beje, kaimynai lenkai irgi vartoja kontrabandinį spiritą kovai su koronavirusu.

O iš visų protingiausiai elgiasi baltarusiai. Jie tiki šalies prezidentu, kuris pasakė, kad geriausia priemonė nuo viruso yra degtinė, liepė visiems išeiti į laukus ir sėsti ant traktorių. Ir ką jūs manote? Jokių gąsdinančių pranešimų apie užsikrėtusiuosius, o juo labiau mirusius iš Baltarusijos nėra. Negana to, baltarusiai organizuoja sau futbolo rungtynes. Beje, jų transliaciją per televiziją jau perka kai kurios šalys. Kas kad baltarusių futbolas nėra aukšto lygio, bet geriau jau toks negu jokio. Kažin kažin - ar nebus Baltarusijai kaip Amerikai, ar neišsiverš ji į pirmaujančiųjų pagal susirgusiųjų skaičių gretas?

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder