Bulvaras: Apsnigta Klaipėdos sporto realybė

Bulvaras: Apsnigta Klaipėdos sporto realybė

"Priimdami šį titulą įsipareigojame sportui skirti ypatingą dėmesį", - tvirtai pareiškė meras Vytautas Grubliauskas, kai Klaipėda iškilmingai paskelbta 2018 metų Europos sporto miestu. Šiuos pažadus išgirdę sportui neabejingi klaipėdiečiai neslėpė džiaugsmo. Šiaip ar taip, įsipareigota ne tik paprastiems miestiečiams, bet ir visai Europai. Tačiau panašu, kad mero žodžių neišgirdo ar pro ausis praleido tie, kas ir yra tiesiogiai atsakingi už uostamiesčio sportą. Puikus savaitgalio oras kvieste kvietė ne tik švęsti svarbias šventes, bet ir pajudėti. Bet su kamuoliais rankose į miesto centrinį stadioną skubėję berniūkščiai liko it musę kandę - dirbtinės dangos futbolo aikštes dengė storas sluoksnis natūralaus sniego.

Vaikai buvo pasiryžę net ant jo pagainioti kamuolį, bet griežtas sargas juos varė lauk. Nors dvi dienas nesnigo, aikščių valymas niekam nerūpėjo.

Sekmadienį jauniesiems futbolininkams pusę mažosios futbolo aikštės savo rankomis nuvalė kastuvais apsiginklavę keli tėvai. Vakar stadionas vėl buvo padengtas sniegu ir niekas nė piršto nepajudino, kad jis būtų nuvalytas ir atostogaujantys vaikai galėtų sportuoti, o ne sėdėti namuose spoksodami į televizorius, kompiuterius ar telefonus.

Tik įdienojus į didžiąją stadiono aikštę pagaliau įvažiavo traktoriukas. Aleliuja, sporto funkcionieriai atsibudo. Nė velnio. Tik pusės aikštės nuvalymu pasirūpino artėjančiam šalies čempionatui besiruošianti "Palangos" komanda.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder