Bulvaras: Akivaizdu, bet neįtikėtina

Bulvaras: Akivaizdu, bet neįtikėtina

Pasakyk bet kuriam tikram klaipėdiečiui, kad šiaurinis molas yra pavojinga zona, pamanys, kad tau su galva kažkas negerai. Tai viena mėgstamiausių uostamiesčio gyventojų pasivaikščiojimo vietų. Ar audra, ar vėjas, ar saulės per daug - visada jų čia surasi. Gal ir ne tiek, kiek būna vasarą ant Palangos tilto, bet nuolatos yra.

Todėl toks įspėjamasis stendas, dar, ko gero, ir nemažai kainavęs, daugeliui kelia šypseną kaip absoliučiai neatitinkantis tikrovės. Tačiau jį pastačiusią Uosto direkciją galima suprasti. Zona iš tikrųjų pavojinga ir, jeigu kas nutiktų, būtent ją visi kaltų prie sienos, kad nesiėmė būtiniausių priemonių, o ne ką nors kitą.

Žinia, miestelėnų srauto sustabdyti gražiuoju, be lozungų, Direkcijai nepavyksta. Vienu metu ji norėjo rimtai aptverti molą tokia tvora, kad tikrai niekas neperliptų, bet išsigando klaipėdiečių piketų, nes būtų kilęs baisesnis karas, nei kova dėl smarvės pietinėje miesto dalyje. Todėl taip apsidraudžia: jei kas, galės pasiaiškinti, kad įspėjo. Byloje turėtų ir daiktinį įrodymą - pridėtų stendą.

Kita vertus, klaipėdiečių toks plakatas gal ir neatbaido, bet koks nors padorus vilnietis ar marijampolietis, žiūrėk, ir pasuks atgal.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder