Bulvaras - tikėk netikėk

Bulvaras - tikėk netikėk

Nebus galima auginti vaikų ir... gyvačių

Uostamiesčio valdininkai, ne per seniausiai užsimoję įvesti naujas gyvūnų laikymo taisykles ir jomis, be visų kitų puikumų, nutildyti mieste lojančius šunis, žengia dar toliau. Miesto planuotojų komitetui pristatytas toks triukšmo rodiklių nustatymo projektas, pagal kurį Klaipėda ateityje būtų suskirstyta į įvairiausias tyliąsias bei netriukšmingąsias zonas. Vienur, ginkdie, nebus galima riktelti garsiau nei 50 decibelų, o kitur jau ir 45 decibelai bus riba. "Įsivaizduojat, koks yra 45 decibelų garsas? Šššššš", - pusbalsiu sušnypštė savivaldybės atstovas Kęstutis Vaitiekūnas. "Nebus galima laikyti gyvačių!" - iškart sumojo komiteto narys Ivanas Romanovas. "O jeigu koks nors rimtas žiogas į rajoną atskris?" - susirūpino planuotojų vadas Kastytis Macijauskas. "Bus kaip Šveicarijoj - ten netgi vaikų negalima turėti", - sektinu išsivysčiusios šalies pavyzdžiu visus pasistengė nuraminti K. Vaitiekūnas. Sunkiau sekėsi įtikinti daug gyvenime mačiusį komiteto pirmininką Valentiną Greičiūną: "Kaime visi užauga, ir visi sveiki, nors ir užgieda kokia nors kanarėlė saulei tekant. Ir balandžiai burkuoja..." Visiems nutilus, V. Greičiūnas tėškė dar vieną argumentą - virš Klaipėdos juk ir lėktuvai skraido. "Keisim maršrutus, - čia jau nesutriko K. Macijauskas. - Kreipsimės į Susisiekimo ministeriją." O dar visai neseniai, komitetui vadovaujant ankstesnės kadencijos pirmininkui, besiskundžiantiems triukšmu ir statybomis buvo įprasta išdidžiai atskleisti tiesą: "Gyvenate mieste, o norite, kad būtų kaip kaime." Įdomu, ką dabar anas pirmininkas pasakytų...

Kas galvoje - tas ir ant liežuvio

Vakar Vyriausybė išplatino pranešimą, kurį pavadino "Kovai su korupcija - daugiau užkardų ir griežtesnė atsakomybė". Žinoma, ji norėjo pasigirti, esą nuo šiol efektyviau kovos su kyšininkavimu, tačiau atidžiai skaitant pranešimo antraštę, susidaro visiškai priešingas įspūdis: "Kovai su korupcija - daugiau užkardų...", kitaip tariant, daugiau kliūčių kovojant su kyšininkais. Ne veltui liaudis sako: "Kas galvoje - tas ir ant liežuvio". Taip ims dabar jie ir kovos su garantuotu pajamų šaltiniu. Naivu...

 

Andrius Paulavičius: iš šokių - į ligoninę

Grįždamas namo po tiesioginės transliacijos Vilniaus senamiestyje buvo užpultas ir sumuštas aktorius, LNK šokių projekto "Kviečiu šokti" dalyvis Andrius Paulavičius. Po užpuolimo aktorius atsidūrė ligoninėje, jam teko siūti prakirstą kaktą. Jam nubrozdintas veidas, prakirsta lūpa. A. Paulavičius neteko dokumentų, telefono, piniginės ir kitų asmeninių daiktų. "Jaučiasi stoties rajono chuliganų braižas: pasekti ir netikėtai smogti iš nugaros, paskui susirinkti daiktus ir pabėgti", - nakties įvykio aplinkybes prisimena A. Paulavičius, kuris sakė labai norintis grįžti į šokių aikštelę, bet dėl repeticijų turintis konsultuotis su chirurgais: "Turiu pasaugoti savo kaktą. Man jos gyvenime dar prireiks..."

Juokas pro ašaras

Komplimentai atėjus į svečius, jeigu daugiau nebenori ten eiti: "Jūs su kaimynais nesipykstate? Pastebėjau, kad jų durų rankena išterliota." "Staltiesę tikriausiai retai tiesiate. Tik dvi dėmės!" "O, grybukai! Jūsų senelis kartais ne nuo jų mirė?"

Anekdotai

- Einam žvejoti!

- Bet... aš nemoku.

- O ką ten reikia mokėti? Įpilk ir gerk!

- Meškerę pasiimti?

- Velniams jos reikia. Dar pamesi...

- Na, Stasy, ką pasakė grafologas, ištyrinėjęs tavo raštą?

- Pasakė, kad aš piktas ir agresyvus.

- Na, o tu?

- O ką aš? Skėliau jam antausį už tokį melą!

Kūno kultūros mokytojas:

- Rūkaliai išeina į priekį!

Išėjo keletas mokinių.

- Tie, kas nerūko - bėgat 300 m. Na, o mes parūkysim, kol jie grįš...

Policininkas stabdo automobilį:

- Nedega jūsų žibintai, mokėkite 50 litų baudą.

Vairuotojo žmona džiaugsmingai:

- Ką aš tau sakiau? Neapsimoka jų taisyti - tas meistras juk 100 litų už remontą reikalavo. O mes išsisukome su 50.

Žentas išlydi uošvę į kurortą. Po savaitės uošvė netikėtai grįžta.

- Ko taip greitai grįžote, juk praėjo dar tik savaitė? - rūpinasi žentas.

- Užtenka. Aš jau pailsėjau.

- Bet užtat aš su šeima nespėjau pailsėti.

Bulvaroskopas

Jeigu jums nepasisekė su žmona, atminkite, kad yra ir kitų moterų. Jeigu jums pasisekė su žmona - nepamirškite, kad yra ir kitų vyrų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder