Bulvaras - tikėk netikėk

Bulvaras - tikėk netikėk

Matriarchatas nacionaliniame parke

Nors buvęs vyriausiasis Labanoro regioninio parko prievaizdas Tomas Tukačiauskas Kuršių nerijos nacionaliniam parkui (KNNP) vadovauja jau nuo praėjusių metų lapkričio, šioje įtaigoje tebevyrauja matriarchatas. Žinia, iki anykštėno T. Tukačiausko atvykimo į pajūrį direkcijai laikinai vadovavo Lina Dikšaitė, prieš ją - Jolanta Bernotaitė, o prieš ją - garsioji Aurelija Stancikienė. Kad "Bulvaro" prielaidos apie matriarchatą ne iš piršto laužtos liudija pati KNNP internetinė svetainė, kurios skiltyje "Kontaktai" iki šiol skelbiama, jog lankytojus priima ne direktorius, o direktorė.

Andrius Kubilius valdžią atiduoda moksleiviams

Pavelo Cepanovo montažas

Nuoširdžiai užjaučiame premjerą Andrių Kubilių, kuris laikinai neteks galimybės plaukioti baidare ir važinėtis dviračiu: jam baigėsi atostogos.

Tačiau ponas Kubilius rimtai dirbti pernelyg nesiveržia. Grįžęs po atostogų jis pirmiausia panoro susitikti su moksleiviais, kurie savaitę atliks praktiką Vyriausybėje bei ministerijose. Kita vertus, gal gerbiamas Andrius ir teisus. Jei valdžios vyrus ir moteris prižiūrės mokiniai, gal pagaliau bus pradėta rimtai dirbti, o ne krėsti niekus. Niekas neabejoja, kad moksleiviai valstybę geriau valdytų už dabartinę Vyriausybę.

 

 

 

Penkerius metus - su kulka galvoje

Vokietijoje gyvenantis lenkas penkerius metus pragyveno su kulka galvoje, nes buvo peršautas, kai buvo neblaivus, ir šio fakto tiesiog neprisiminė. Vokietijos vakaruose esančio Bochumo miesto policijos pareigūnai teigia, kad gydytojai lenko galvoje aptiko 22-ojo kalibro kulką, kai 35 metų vyras į juos kreipėsi su prašymu pašalinti tai, kas jo manymu, buvo cista. Vyras skundėsi galvos skausmu. Lenkas prisiminė, kad per Naujųjų metų vakarėlį 2004 ar 2005 metais jis gavo stiprų smūgį į galvą, tačiau daugiau detalių neprisimena. Manoma, kad į vyrą pataikė atsitiktinė kulka. Vyras iš ligoninės bus greičiausiai paleistas šios savaitės pabaigoje. Kulka buvo išimta penktadienį.

Juokas pro ašaras

Komplimentai atėjus į svečius, jeigu daugiau nebenori ten eiti: "O jūsų visi vaikučiai tokie negražūs, ar tik jauniausias?" "Sausainius pati kepėte ar prie mėnesį pirkote kioske?" "Tikriausiai girgždančias grindis pasidarėte specialiai, kad vyresnysis sūnus nesėlintų prie jūsų miegamojo durų?"

Anekdotai

- Kaip vienu žodžiu angliškai pasakyti: "Žmona su uošve savaitgaliui išvažiavo į sodą ir pasiėmė vaikus"?

- Yes!

Vyras ruošiasi į darbą. Žmona priekaištingai:

- Žinoma, vėl grįši vėlai ir girtas!..

- Na, ką tu, mieloji! Grįšiu anksti, tu dar miegosi.

Susiriejo sykį du žydai ir barasi:

- Tu, Joški, manis atsiprašyk, aš geras žmogas!

- Tu - geras žmogas?! Nu tai aš atsiprašau...

- Aš jam netgi nei karto nebuvau neištikima!

- Netikiu, negi nei karto?

- Na, vis kažkaip nepavykdavo...

- Mano labai maža krūtinė, aš labai kompleksuoju...

- Nesigraužk, tau paprasčiausiai reikia vaikino su mažučiais delniukais!

Nekilnojamojo turto atstovas aiškina pirkėjui:

- Aš noriu būti su jumis atviras iki galo. Namas, kuriame jūs žadate pirkti butą turi ir savo trūkumų. Į Šiaurę nuo pastato veikia didelis sąvartynas, rytuose - kanalizacijos rezervuarai, pietuose - kiaulidės, o šiaurėje - žuvies perdirbimo fabrikas.

- Ką jūs sakote, stebisi pirkėjas, - įdomu, kokie šito namo privalumai?

- Jūs visada žinosite iš kokios pusės pučia vėjas!

Bulvaroskopas

Jeigu šviesa tualete įsijungia su garsu "ė-ė-ė-ė", vadinasi tualete kažkas jau yra...

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder