A.Veryga virusą naikins penktadieniais

A.Veryga virusą naikins penktadieniais

„Išvydęs prastėjančią statistiką, sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga pasiaukojo ir atostogas sutrumpino nuo penkių iki keturių savaičių. Tuo aukos nesibaigė, ministras žada padirbėti ir kiekvieną penktadienį. Turėdami tokį darbštų ministrą, virusui tikrai smogsime iš peties“, - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios“ „Elito naujienose“.

Pastaruoju metu Lietuvos ministrams visiškai nesiseka atostogauti. Štai ekonomikos ir inovacijų ministrui Rimantui Sinkevičiui teko nutraukti poilsį dėl sustreikavusios e.sveikatos. Kaip jau skelbėme, užteko jam pagrasinti grįžimu į darbą ir e.sveikata iškart pradėjo veikti.

Gal su koronaviruso protrūkiu bus taip pat, nes ponas Veryga susimylėjo trumputes penkių savaičių atostogas apkarpyti iki keturių.

Be to, ministras ketina ateiti į darbą kiekvieną penktadienį. Užteks jo ramut ramutėlio veido ir atsainios šypsenos, kad panika nusloptų ir virusas bent kelioms dienoms pasislėptų.

O lemiamą smūgį virusui smogsime rugpjūčio 17 d., kai ponas Veryga grįš iš atostogų. Reikia tik suremti pečius ir iki tos dienos kaip nors išgyventi be jo.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder