Austėja Landsbergienė neteisėtai išrinkta metų moterimi

Austėja Landsbergienė neteisėtai išrinkta metų moterimi

Ekspertams kyla pagrįstų klausimų, kaip poniai Austėjai Landsbergienei pavyko laimėti metų moters rinkimus. O visuomenė pagrįstai klausia, kada bus perskaičiuoti balsai, - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios“.

Po metų moters rinkimų pasigirdo pikti priekaištai, kad balsai buvo perkami. Neva tik taip galėjo laimėti ponia Austėja, nes ar iš tiesų jos pasiekimai šiemet buvo verti dėmesio. Ponia Landsbergienė šiemet neatvedė į pergalę savo vyro Gabrieliaus. Pasiekimas politikoje toks, kad vyras tapo metų verksniu.

Pasiekimas versle toks, kad po žurnalistų publikacijų ponia Austėja atsisakė lengvatinėmis sąlygomis nuomotis patalpas darželiui iš valstybinės elektros įstaigos.

Argi tikra metų moteris būtų atsitraukusi dėl tokios smulkmenos, kaip žurnalistų paviešinti jos ketinimai pasinaudoti valstybės turtu? Juk savos valstybės. Vyro senelio (V.Patriarcho) valstybės. Ne svetimos. Stipri moteris būtų nesitraukusi.

Gerai bent tai, kad sutiko iš Vilniaus savivaldybės už kiekvieną vaikelį jos privačiuose darželiuose paimti po 100 eurų, kuriuos skyrė buvę V.Patriarcho partneriai liberalai.

Bet tai toks menkas nuopelnas vilniečiams. Gal todėl dabar ir girdisi pikti balsai, kad gal reikėtų surengti pakartotinius rinkimus.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder