Artūras Šulcas atsiprašė Gintauto Bertašiaus

Artūras Šulcas atsiprašė Gintauto Bertašiaus

Jau rašėme, kad kovo 13-ąją, vykstant Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos, Klaipėdos savivaldybės, turizmo sektoriaus verslo atstovų susitikimui tarp verslininko Gintauto Bertašiaus, atstovavusio Klaipėdos Prekybos, Pramonės ir Amatų rūmų turizmo komitetą ir mero pavaduotojo Artūro Šulco įvyko nedidelis konfliktas. Verslininko G. Bertašiaus liudijimu, Išsakius aštrią kritiką miesto valdžios atžvilgiu dėl turizmo problemų, iš vicemero jis sulaukė viešų A. Šulco grasinimų: „Na, tu dar ateisi su prašymais.“

Verslininkas G. Bertašius tada viešai pareiškė, kad asmeniškai iš mero pavaduotojo jis nieko nėra prašęs, ir vicemerui, kuris jo manymu, gyvendamas vietoje nemato, kad miestas Klaipėda 9 mėn. per metus yra tuščia, išsiuntė pilietiškų klaipėdiečių sukurtą muzikinį sveikinimą: "Pinigautojai - odė Klaipėdai".

Visi, kurie iš arti pažįsta vicemerą A, Šulcą, puikiai žino, kad jis - labai ambicingas žmogus ir iš jo tikėtis atsiprašymo neverta. Optimistai tuščiai laukė, kada liberalai dėl šio incidento skubiai sušauks neeilinį posėdį ir priims skubius veiksmus, kad tokio piktnaudžiavimo valdžia tarp partiečių daugiau nepasitaikytų.

Ir štai švenčių išvakarėse įvyko stebuklas. Artėjant šv. Velykoms vicemeras Artūras Šulcas viešai atsiprašė verslininko Gintauto Bertašiaus:

"Noriu Jūsų labai nuoširdžiai atsiprašyti už savo netinkamą elgesį, kovo 13-ąją vykusio pasitarimo metu. Esu labai emocingas žmogus ir kartais nesusivaldau. Todėl ir kudakuoju, mėgdžiodamas kolegas Tarybos posėdžių metu, neretai pasikarščiuoju, girdėdamas, mano manymu neteisingos kritikos valdžios adresu. Gerbiamas Gintautai, puikiai žinau, kad mes esame ne valdininkai, o tarnautojai ir tai jūs - mokesčių mokėtojai - esate mūsų darbdaviai ir mokate mums atlyginimus. Ateityje dėsiu visas pastangas, kad susivaldyčiau ir išmokčiau lengviau išklausyti kritiką. Prieš savaitę užsirašiau į Jaunimo centre veikiančius emocijų valdymo kursus ir jau šiandien jaučiu, kad pasiekiau didelių laimėjimų ir daug lengviau susivaldau įvairiose kritinėse situacijoje .

Gerbiamas Gintautai, bet kuriuo Jums patogiu laiku, kviečiu į savo kabinetą ir prižadu, kad visus Jums rūpimus darbinius klausimus išspręsiu taip greitai, kiek tik leis mano jėgos. Atleiskite, kad tada nesusivaldžiau. Gerų artėjančių švenčių Jums ir Jūsų artimiesiems".

Šį vicemero A. Šulco atsiprašymą labai entuziastingai sutiko kolegos liberalai: Vytautas Grubliauskas, Saulius Budinas, Judita Simonavičiūtė ir kiti. "Jeigu ir kiti savivaldybės tarnautojai paseks šauniu vicemero pavyzdžiu, Klaipėdos ir ją valdančių liberalų laukia labai šviesi ateitis", - džiūgavo miesto meras V. Grubliauskas.

P.S. Informacija parengta Balandžio 1-ąją.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder