Andrius Burba negali nedainuoti

Andrius Burba negali nedainuoti

Andrius Burba nusprendė papildyti išskirtinę negalią turinčių seimūnų gretas. Jo negalavimas - jis negali nedainuoti, - ironizuoja dienraštis "Vakaro žinios" "Elito naujienose".

Žmonės pastebi, jog kiti žmonės Seime sėdi dėl skirtingų priežasčių: vieni tai daro tam, kad galėtų pasigerinti finansinę padėtį, kiti - kad pabėgtų nuo teisėsaugos, treti šiaip nori pasinaudoti privilegijomis, gauti neblogą algą, maža dalis - dirbti. O štai ponas Burba nori dainuoti. Kadangi ypatingu talentu nepasižymi, o ir televizijose pažinčių veikiausiai neturi, mat niekas dainuoti nekviečia, nusprendė susukti savo muzikinį klipą pats ir jį išplatinti internete. Proga juk puiki - mamos diena.

Tad ir pridainavo apie mamą, kuri jį „pirmus žingsnius žengti ir pirmus žodžius tarti mokė”. Būtų neblogai, tik kad Seime jau yra keliolika skardžiabalsių išrinktųjų, o ponas Burba niekuo labai neišsiskiria, kaip ir tiesioginiame savo darbe. Aišku, galėtų dainuoti jis ir prausdamasis po dušu. Bet tada girdės tik kaimynai. O dabar, žiūrėk, gal bent vieną kitą širdį suminkštins, ašarą išspaus...

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder