Algą mokėsim dviem ūkio ministrams?

Algą mokėsim dviem ūkio ministrams?

Lietuvos Vyriausybė yra tokia pažangi, kad joje ūkio ministrais vienu metu dirba du asmenys. Interneto svetainėje į skaitytojus vis dar žvelgia Mindaugo Sinkevičiaus veidas, nors oficialiai šį postą yra perėmęs kitas Sinkevičius - Virginijus. Įdomu, kuriam mokama ministro alga. Gal abiem?

XXI amžiuje, kai Lietuva jau beveik tapo kosmine valstybe, o elektroniniams receptams ir kitiems moderniems žaisliukams skiriamos milžiniškos lėšos, Vyriausybės svetainėje vis dar nepavyksta pakeisti vienos galvos. Atidarai ministrų sąrašą, o ten šypsosi Mindaugas Sinkevičius. Lyg ir buvęs ūkio ministras, bet svetainė rodo, kad jis niekur nedingo. Ir dienotvarkių skyrelyje siūloma susipažinti būtent su Mindaugo Sinkevičiaus dienos planais.

Tuo metu Virginijus Sinkevičius, nors ir paskirtas ūkio ministru, dirba beveik pogrindyje. Tik giliau pasiknaisiojus paaiškėja, kad ir jis yra Vyriausybės narys. Irgi ūkio ministras. Keista, bet svetainėje nenurodoma, kad Lietuvos premjeras tebėra Algirdas Butkevičius. Sauliaus Skvernelio karjeros šuolis svetainės tvarkytojams pro akis vis dėlto nepraslydo.

Jei išsigandote, kad valstybės biudžetą tenka švaistyti dviem ūkio ministrams vienu metu, skubame nuraminti. Alga tėra viena, nors neaišku, kaip du Sinkevičiai ją pasidalija. Gal vienas iš jų yra šešėlinis ministras. Aišku viena - tokios puikios svetainės tvarkytojai patys turėtų gauti šešėlinę algą, atitinkančią jų šešėlinį produktą.

Parengta pagal dienraštį „Vakaro žinios“

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder