"Yvos" skyrybų skandale Deivydas Zvonkus palaiko buvusią žmoną

"Yvos" skyrybų skandale Deivydas Zvonkus palaiko buvusią žmoną

Visą Lietuvą sukrėtęs "Yvos" skyrybų skandalas nepaliko abejingo ir ilgametės grupės lyderės Natalijos Bunkės buvusio vyro Deivydo Zvonkaus. Žinomas dainų autorius specialiame TV3 laidos "Be komentarų" reportaže atskleis tikrąsias grupės skyrybų priežastis ir kokia ateitis laukia "Šarkomis" tapusio merginų trejeto.

Didžiausio masto muzikiniam projektui "Chorų karai" besiruošiantis kompozitorius merginų peštynėse palaiko buvusią žmoną: "Po skyrybų su Natalija aš jai palikau visas savo "Yvai" kurtas dainas. Kristina Ivanova žino, kad dainas atidaviau ne jai. Kai kalbama apie didelius pinigus, kuriais dar ir reikia dalintis, anksčiau ar vėliau atsiranda pykčiai."

D. Zvonkus įsitikinęs – kalbant apie finansus negali būti jokių apgavysčių. Tačiau pati N. Bunkė, po Naujųjų metų kategoriškai uždaranti grupę, tikina, kad merginos nusprendė nebesidalinti uždarbiu, nors susitarimas buvo kitoks.

"Čia iš tos serijos, kai broliai vienas kitą kirviais užkapoja. Kaip seserys, jos visada gerai sutardavo. Tuo labiau, kad Kristina gyvena bendrame mano ir Natalijos name. Sunkiai įsivaizduoju besipykstančias seseris, gyvenančias po vienu stogu", – situaciją vertina buvęs Natalijos sutuoktinis.

D. Zvonkus, šiuo metu įtemptai besiruošiantis po Naujųjų startuosiantiems "Chorų karams", kuriuose padės savo mylimajai Katažinai Nemycko į priekį vesti Vilniaus apskrities chorą, "Šarkoms" linki didžiausios sėkmės, bet atvirai prisipažįsta, kad dėl didžiulės konkurencijos Lietuvos pop scenoje lengva tikrai nebus: "Na, bent jau pirmąją grupės gerbėją jos garantuotai turi – Raisą Šarkienę!"

Ką atsakys "Yvos" narė Ieva Stasiulevičiūtė paklausta, ar iš tiesų nenorėjo dalintis pinigais su vaikelio neseniai susilaukusia Natalija? Viskas laidoje "Be komentarų" trečiadienį 20.30 val. per TV3.

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder