Vieninteliame interviu “Skambantys pasauliai su Nomeda Kazlaus” žvaigždė Dieter Bohlen

Vieninteliame interviu “Skambantys pasauliai su Nomeda Kazlaus” žvaigždė Dieter Bohlen

Laidų ciklas "Skambantys pasauliai su Nomeda Kazlaus” tęsia savo kelionę, kurdama amžinus tiltus tarp skirtingų žmonių sielų.

Antrus metus iš eilės pripažinta geriausia pokalbių laida Lietuvoje (Lietuvos radijo ir televizijos konkursas „Pragiedruliai“, LRTK) jau šeštą sezoną LRT kanale kalbins mega žvaigždes bei pasaulinio garso kultūros ir meno asmenybes.

Laidų ciklo vizitine kortele jau tapo vieninteliai, tik operos solistei Nomedai Kazlaus akredituoti išskirtiniai interviu su legendomis Sarah Brightman, Andrea Bocelli, Montserrat Caballe, Placido Domingo, Jean Michel Jarre ir daugeliu kitų.

Išsamūs kūrėjų portretai tampa Lietuvos žiūrovams žymiai artimesni,  atskleisdami ir labai svarbų šiandieninį tarptautinį kontekstą.

Grammy, Nobelio bei kitų premijų laureatai, savo likimais dažnai persipynę su Lietuvos menininkais giliu ir tuo pačiu žaismingu pokalbiu paverčia aktualiu ne tik klasikos skambesį!

Poliglotė, aštuonias kalbas mokanti laidų autorė ir vedėja Nomeda Kazlaus tvirtina, kad pokalbis žmogaus gimtąja kalba ypatingai padeda atsiverti pašnekovui, kartais žmogus pratrūksta net ir ašaromis.

Pirmoje laidoje - Dieter Bohlen – pasaulinio garso megažvaigždė, poptitanas, milijonierius, visa širdimi atsidavęs tėvas.

Vokietijos spauda dabar jį apibūdina kaip žmogų, kuris, prie ko nors prisilietęs paverčia tai auksu.

Modernūs laikai ateina su kiekviena nauja karta. Kokį muzikos sūkurį įsuko prieš keturis dešimtmečius suskambusi „Modern Talking“ muzika – lengva ir nekonfliktiška popmuzika, tarsi atspindėjusi visuomenės ir jaunimo viltis bei lūkesčius.

Jų bangą gerai pajautė ir ypatinga energija pavertė Dieter Bohlen.

Bet taip buvo ne visada. Vaikystėje jis patyrė nepriteklių, pirmaisiais savo kūrybinės veiklos metais taip pat išgyveno nesėkmių: „Per septynerius metus išleidau šimtą plokštelių, bet žinojau, kad jos prastos ir nesulauks sėkmės“.

Ieškojimai, susitikimas su Tomu Andersu bei pasitikėjimas savimi užkėlė kompozitorių ir prodiuserį ant neįtikėtinos sėkmės bangos, ir jis iki šiol ja skrieja.

„Jei pats netiki savo sėkme, kas patikės? Reikia pačiam sau sakyti – tu esi šaunuolis.“

Vokietijos televizijos žvaigždė, jau 18 metų prodiusuojantis populiariuosius televizijos šou „Super talentas“ bei „Vokietija ieško superžvaigždės“, visada sklidinas naujų idėjų.

Pasauliniai hitai populiariausiems atlikėjams, tarptautiniai šlageriai, autobiografinė bestseleriu tapusi knyga, šeši mylimi vaikai ir begalė kūrybinių planų.

Vieninteliame akredituotame interviu Lietuvoje laidai “Skambantys pasauliai su Nomeda Kazlaus” išmintingas ir turtingas, niekada nesustojantis šou verslo žmogus.

Kas toliau, pone Bohlenai?!

Žiūrėkite pokalbį laidoje „Skambantys pasauliai su Nomeda Kazlaus“  šiandien, rugsėjo 5 d. šeštadienį per LRT Plius.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder