"Valanda su Rūta": rusai vilioja Jevgenijų Šukliną 10 tūkstančių eurų alga

"Valanda su Rūta": rusai vilioja Jevgenijų Šukliną 10 tūkstančių eurų alga

Šio sezono LNK pokalbių laidos „Valanda su Rūta“ premjeroje šį ketvirtadienio vakarą 19.55 val. žiūrovai patenkins savo smalsumą ir sužinos, kaip iš Vyriausybės gautas šimtatūkstantines premijas žada išleisti mūsų olimpiečiai.

Kanojininkas Jevgenijus Šuklinas prisipažino, kad, grįžęs iš Londono, apvažinėjo ežerų pakrantes, ieškodamas sklypo savo svajonių namui. Iki laimėjimo jis apie tai negalėjo net pasvajoti, nors prisipažino, jog dabar jį vilioja 10 tūkstančių eurų atlyginimu, butu ir mašina, kad sutiktų atstovauti Rusijai.

Laurai Asadauskaitei 400 tūkstančių litų premija – tikras galvos skausmas. „Kur tokius pinigus tinkamai panaudoti?“. Daugelis sportininkų gyvena aistra savo sportui, o ne pinigams. Todėl prisipažįsta, kad laimėtos premijos – jiems didelis turtas.

Daina Gudzinevičiūtė, auksinė Sidnėjaus olimpiados šaulė, tokią premiją laimėjusi prieš 12 metų, sako tuomet nuolat sulaukusi klausimų, kur tuos pinigus dėsianti ir kokį prabangų gyvenimą dabar sau leisianti.

„Tuo tarpu mūsų namuose nebuvo nei vieno mūsų baldo, - prisimena olimpietė. - Tuomet apie save išgirdau visko: ir nuo komiškų gandų, kad gyvenu su Ryčiu Cicinu ir kalbų, kad sergu sunkia liga“.

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder