V. Šapranauskas ir J. Jurkutė pasirodys 3D pavidalu

V. Šapranauskas ir J. Jurkutė pasirodys 3D pavidalu

Jau šį sekmadienį, rugsėjo 2-ąją, 19.30 val. Vilniaus Katedros aikštėje įvyks tai, apie ką žiūrimiausia televizija Lietuvoje kalbėjo ištisą vasarą – pagaliau bus atvertos durys į jubiliejinį, dvidešimtąjį, skaitmeninį, TV3 televizijos sezoną, žadantį nepamirštamą intelektualių, kokybiškų ir išskirtinių pramogų sprogimą. Pirmą kartą Lietuvoje TV3 televizija ištikimiausiems savo žiūrovams padovanos nenutrūkstamą trijų valandų muzikos, teatro ir specialiųjų efektų šou su jį iškilmingai užbaigsiančiu – sostinės naktiniame danguje TV3 jubiliejaus startą paskelbsiančiu – fejerverkų lietumi.

Ką tik kino teatruose parodytų filmų herojais virtęs TV3 žvaigždynas – Jurgita Jurkutė, Vytautas Šapranauskas, Algis Ramanauskas, Džiugas Siaurusaitis, Mindaugas Stasiulis, Jurijus Smoriginas, Rūta Ščiogolevaitė, Marijus Mikutavičius, Saulius Prūsaitis, Saulius Urbonavičius-Samas, Beata Nicholson, Agnė Grigaliūnienė, Robertas Petrauskas, serialo „Moterys meluoja geriau“ ir komedijos „Motina ir sūnus“ herojai ir daugybė kviestinių muzikos svečių: Justė Arlauskaitė-Jazzu, „Happyendless“, „Bix“, „ŠarkA“, Mantas Jankavičius ir Ieva Narkutė, Martynas Levickis, svečiai iš užsienio, o įdomiausia – skaitmeniniu 3D virtęs diskžokėjas, – visus renginio svečius nukels į TV3 dvidešimtmečio pasaką, kuri tęsis ištisus metus.

„Kol kas nenoriu išduoti, kaip tai atrodys, tačiau tai bus dėmesio vertas reginys. Lietuva to dar nematė. Skaitmeninis TV3 televizijos jubiliejus prasidės labai netikėtai. Tai bus spektaklio, kuris tęsis ištisus metus, premjera“, – apie paslaptingą V. Šapranausko ir J. Jurkutės pasirodymą puse lūpų prasitaria TV3 jubiliejinio renginio prodiuseris Samas.

Mylimiausias televizijos duetas TV3 dvidešimtojo sezono renginyje pasirodys ne tik realiu, bet ir... 3D pavidalu. Grandiozine scena ir analogų Lietuvoje neturinčiomis skaitmeninėmis technologijomis nustebinsiančio renginio reportažas kuriamas tokiomis pat technologijomis, kaip buvo kuriamas ir populiariausias pasaulyje filmas „Įsikūnijimas“. Aktorių kostiumai buvo nusėti specialiais Holivudo filmų kūryboje naudojamais „Mottion Capture“ judesio davikliais, kurių dėka ekrane bus matomas animuotas vaizdas realiu laiku. Šį Jameso Camerono šedevrą, įvertintą trimis „Oskarais“ ir šimtais kitų apdovanojimų, TV3 žiūrovai išvys ir jubiliejiniame televizijos sezone.

Visas TV3 žvaigždynas, žymiausi Lietuvos dainininkai, geriausia muzika, pribloškiantis ugnies spektaklis ir visą programą vainikuosiantys Vilniaus dangų nutvieksiantys fejerverkai ištikimiausių TV3 žiūrovų laukia Katedros aikštėje jau šį sekmadienį, rugsėjo 2 dieną, 19.30 val.

TV3 dvidešimtmečio atidarymo koncerte, kuris taip pat bus transliuojamas tiesiogiai per TV3, bus užbaigtas ir muzikinių renginių „Vilnius Music Week“ maratonas.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder