TV3 eteryje superhitą užtrauks Gwyneth Paltrow

TV3 eteryje superhitą užtrauks Gwyneth Paltrow

Lady Gaga ir Beyonce, Jay-Z su Alicia Keys, Britney Spears ir Madonna, Bruno Marsas, Katy Perry, Snoopas Doggas, Kesha, Adele, „Florence and the Machine“ – šių ir begalės kitų populiariausiųjų dainininkų pasaulyje hitai TV3 eteryje skamba savaitgalių rytais. Nuo 9.00 val. žiūrovus žadina keturių „Auksinių gaublių“ laimėtojas – komedija, miuziklas ir drama – serialas „Choras“ (Glee). Šeštadienį, rugpjūčio 11-ąją, TV3 žiūrovų laukia išskirtinė antrojo sezono serija, kurioje mikrofoną į rankas paims ir netikėtus vokalinius sugebėjimus pademonstruos Holivudo žvaigždė – Oskaro laimėtoja Gwyneth Paltrow.

Šviesiaplaukė gražuolė, garsiosios muzikos grupės „Coldplay“ lyderio Chriso Martino žmona, po pasirodymo pasaulinės šlovės sulaukusiame seriale „Choras“ ne tik padidino savo gerbėjų gretas, bet ir tapo tikra žiniasklaidos sensacija. Gyvai užtraukdama legendinį Cee Lo Greeno hitą „Forget You“, Gwyneth pernai gavo kvietimą į prestižinius 53-iuosius „Grammy“ apdovanojimus ir scenoje pasirodė duetu su pačiu hito autoriumi.

Beje, nuo šiol aktorė gitarą ir mikrofoną į rankas paima bene kasdien ir sako, kad jai nėra gražesnės muzikos už kantri. TV3 žiūrovai G. Paltrow vokalinius gabumus galės įvertinti šeštadienį 9.00 val.

Šis, antrasis, „Choro“ sezonas buvo nominuotas dvylikai „Emmy“, penkiems „Auksiniams gaubliams“ ir per penkiasdešimt kitų apdovanojimų. Pernai serialas vainikuotas trims „Auksiniams gaubliams“: kaip ir 2010-aisiais, „Choras“ tapo geriausiu komediniu muzikiniu serialu, tuo tarpu Jane Lynch ir Chrisas Colferis – geriausiais antraplaniais aktoriais!

Vienas populiariausių pasaulyje jaunimo serialų antrajame sezone TV3 eteryje tęs istorijas apie talentingus vaikinus ir merginas, susibūrusius į mokyklos chorą. Jų akyse – noras savo balsais užkariauti pasaulį, pranokstant garsiausias pasaulio žvaigždes, o širdyse – nepaprasta sumaištis: aistra vieno kitam, noras bėgti iš pamokų, populiarumo siekimas ir pirmosios meilės dramos...

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder