Turtus praradusį Mino aplanko mintys apie savižudybę

Turtus praradusį Mino aplanko mintys apie savižudybę

"Man nelieka išeities... Ko jūs norit? Kad aš nutraukčiau savo gyvybę? Man psichologinis šokas, aš negaliu prieiti prie visų savo santaupų. Man psichologinis šokas", – LNK laidai "Kažkas atsitiko" kartojo dainininkas Mino.

Mino pasakojimas pirmadienio laidoje, kurią žiūrovai išvys 20.15 val., šokiruos daugelį. Dainininkas pirmą kartą atvirai prabils apie konfliktą su buvusia mylimąja Kristina Navickate, kuris baigėsi policijos nuovadoje, kalbės apie depresiją ir mintis apie savižudybę.

Nesutarimai dėl namo, kuriame šiandien gyvena Tina, tęsiasi jau keletą metų. Mino niekaip nesugeba įrodyti, kad prie statybų prisidėjo ir jis.

"Visa bėda, kad neturiu parašų, įrodančių, jog namas priklauso ir man. Juk į statybas sudėjau visas savo santaupas. Pats kasiau griovius, dažiau sienas ir maišiau skiedinį. Vėliau pirkau baldus, įrenginėjau šildymo sistemą ir stačiau tvoras". Mino tikina, jog į šį statinį investavo apie pusę milijono litų. O buvusi mylimoji – tik šimtą penkiasdešimt tūkstančių.

Dainininkas tvirtina, jog tuomet, kada vyko namo statybos, jis Tinai ne kartą siūlė nueiti pas notarą ir pasirašyti dokumentus, kuriuose būtų aiškiai įvardintos sumos, kurias į būsto statybas investavo abi pusės. Tačiau Tina nesutiko to padaryti. Mino tvirtina, kad name liko daugybė jam ir jo tėvams priklausančių baldų ir kitokių daiktų, kurių niekaip nesugeba atgauti.

Apie namo ir turto esančio jame dalybas Tina turi savo versiją: mergina įsitikinusi, jog buvęs mylimasis nebūtas istorijas pasakoja tik siekdamas pasireklamuoti. Jo skleidžiama "tiesa" visiškai neatitinka realybės.

Asmuo, puikiai pažįstantis ir Tiną ir Mino, tikino, jog Tina neneigia, kad Mino prisidėjo prie namo statybų. Ji siūlė Mino sumokėti keturis šimtus tūkstančių litų, tačiau Mino tokia suma netenkino. Neva dainininkas už namą reikalauja milijono.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder