"Tegyvuoja šeimynėlė" ieškos talentingiausios Lietuvos šeimos

"Tegyvuoja šeimynėlė" ieškos talentingiausios Lietuvos šeimos

Jaunuosius Lietuvos talentus ugdęs projektas „Vunderkindai.lt“ šį sezoną tęsia gabiausiųjų paieškas platesniu mastu: jau spalį LRT televizijos eteryje išvysime besirungiančias talentingas Lietuvos šeimas. Jas pristatys projektas „Tegyvuoja šeimynėlė“, kurį ves Gediminas Juodeika.

„Dabar labai daug laidų, kurios ieško įvairiausių talentų, bet mes pamirštame tai, kas svarbiausia – bet kokio talento užuomazga prasideda šeimoje, ir būtent tai mes ir norime puoselėti, būtent tai norime skatinti, kad kiekviena šeima, jei jie visi kartu draugiški ir myli vienas kitą, jau savaime yra ypatinga. O jų talentus mes atskleisime savo laidoje. Filmavimai ir visos mūsų linksmybės vyks Druskininkų vandens pramogų parke, todėl, manau, visoms šeimoms bus labai smagu ne tik dalyvauti laidos filmavime, bet ir visą dieną linksmai praleisti laiką kartu. O kadangi pats esu jau ne piemuo, 17 metų vedęs, turiu du vaikus ir nesu blizgančių viršelių ar gudrių prodiuserių užaugintas produktas, tikiuosi, kad ir šeimos šalia manęs jausis patogiai ir laisvai“, – džiaugiasi Gediminas Juodeika.

Aktyvios, sportiškos ir muzikalios šeimos turės galimybę ne tik laimėti daug vertingų prizų, bet ir tapti, pasak laidos prodiuserio Egmonto Bžesko, metų garsiausia Lietuvos šeima. Sportiškos, azartiškos, muzikalios laidos kūrėjai žada atskleisti ne tik atskirų šeimos narių talentus, bet ir šeimų, mokančių dirbti ir linksmintis kartu, vienybę, tradicijas, pagarbą vienas kitam, tarpusavio supratimą.

Kiekvienoje laidoje rungsis po dvi šeimas, kurios turės atlikti įvairiausias užduotis: sporto, dainavimo, intelekto, šokio, maisto ruošos ir t.t. Į kitą projekto etapą pateks tik viena šeima. Šeimų sugebėjimus tiesioginiame eteryje vertins žiūrovai.

„Tegyvuoja šeimynėlė“ – jau nuo spalio per LRT televiziją.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder