Stilistas kurs laidą apie madą

Stilistas kurs laidą apie madą

Ryškus ir skandalingas, autoritetų nepaisantis ir žodžio kišenėje neieškantis, talentingas ir energingas, "nestilingų ponių siaubas" - tokiais ir panašiais epitetais dar TV3 realybės šou "Dangus" laikais buvo vadinamas jaunas ir ambicingas stilistas Mantas Petruškevičius.

Pasibaigus šiam muzikos realybės šou, M. Petruškevičius tapo TV3 Žinių, "Savaitės komentarų", "Policijos akademijos" ir 2006-2007 m. sezono TV3 ir "Tango TV" fotosesijos stilistu, o rugsėjį galės girtis dar vienu pasiekimu - savo laida apie madą.

"Tai bus mados ir stiliaus žurnalas su daugybe aktualių rubrikų jauniems ir jaunatviškiems žmonėms, - sako ką tik iškepta nauja "Tango TV" televizijos žvaigždė. - Stilistui turėti savo laidą apie madą - didžiulis įvertinimas ir įveiktas aukštas karjeros laiptelis."

Pasak laidos prodiuserio Sauliaus Urbonavičiaus-Samo, naujoji "Tango TV" laida bus skirta ir mažas, ir didžiules pajamas gaunantiems, paprastas ir labai svarbias pareigas užimantiems žmonėms - svarbiausia, kad jie mėgtų madą, norėtų būti gražūs ir stilingi.

Naujosios "Tango TV" laidos šūkis: "Vienintelė tikrai madinga laida apie madą". Be M. Petruškevičiaus ir S. Urbonavičiaus-Samo, šią laidą kurs ir ilgametis "Be tabu" paparacas landūnas žurnalistas Tomas Stuoka.

Ekstremalūs G. Leškevičiaus pokyčiai

Kasmet TV3 televizijos žvaigždžių atostogas vasarą trumpai nutraukia naujojo sezono fotosesija. Šiemet pirmasis savo kailiu trijų dalių fotosesiją išbandė publicistinės laidos "Abipus sienos" vedėjas Giedrius Leškevičius, kuriam fotosesijos išvakarėse pirmąkart buvo nudažyti plaukai. Tai labai nustebino Giedriaus žmoną Giną.

Nuo šiol Giedriaus plaukai bus trumpesni ir tamsesni, o aprangoje atsiras ryškių ir spalvingų madingiausių šiemet ir kitąmet akcentų.

"TV3 stilistas fotosesijoje prie kostiumo priderino sodriai rožinį kaklaraištį ir tos pačios spalvos lengvą nertinį. Man labai patiko, nors tokių spalvų drabužių nevilkiu ne tik laidoje, o ir laisvalaikiu. O labiausiai patiko, kad pirmąkart TV3 fotosesijoje fotografavausi su stilingais sportinio stiliaus marškinėliais ir džinsais tiesiog gatvėje, - sako visad klasikiniu kostiumu eteryje ir nuotraukose puošęsis "Abipus sienos" vedėjas. - Šiemet būsime kitokie, bent jau aš tai tikrai."

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder