Sondra Simanaitienė: „Būkime autentiški“

Sondra Simanaitienė: „Būkime autentiški“

Spalio 21 d. kalendoriuje parašyta, kad šiandien − Fotonikos diena, Pasaulinė orumo diena, Saldžiausia diena...

Klaipėdos miesto kultūros metraštininkė, Mažosios Lietuvos istorijos muziejus direktoriaus pavaduotoja Skulptūrų parkui, rašytoja, šešių vaikų mama Sondra Simanaitienė šiandien (kartojimas rytoj) 14 val. per Extra FM laidoje „Susitikimai Teatro aikštėje“ pripažins, kad jai svarbiausia − žmogiškasis orumas, kuomet „gali būti autentiškas, pats savimi“.

Laidoje jaukus ir nuoširdus pokalbis apie Skulptūrų parko ateities viziją, apie parodą, skirta parko 40-mečiui, apie savo malonumui naktimis rašomus tekstus FB paskyrai „Klaipėdos kultūros apžvalgos. Sondra Simana“, apie projektus-ekskursijas „Keliaujančios bažnyčios“, „Riboženkliai. Kaunas“ ir šios savaitės premjerą dramos teatre „Kėdė iš komedijų namo“, apie vardo Sondra atsiradimo istoriją bei − dukters Vilnės vardą, dedikuotą ne Vilniui, bet šviesaus atminimo gydytojai Bangai, ir apie jau parašytą apysaką „Iškamšų kontora“, kuriai išleisti ieško rėmėjų...

Projektą iš dalies finansuoja Spaudos, radijo ir televizijos rėmimo fondas, rengia VšĮ „Vieno aktoriaus teatras“. Laidų vedėjas − Sigutis Jačėnas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder