Skandalų krečiamas Egidijus Dragūnas atidarys antrąją „Lietuvos balso“ tiesioginę kovą, SELo laukia netikėtumas

Skandalų krečiamas Egidijus Dragūnas atidarys antrąją „Lietuvos balso“ tiesioginę kovą, SELo laukia netikėtumas

Jau rytoj, LNK televizijos eteryje pasirodys antroji kokybiškiausio muzikinio projekto šalyje „Lietuvos balsas“ tiesioginių kovų laida. Joje dešimt galingiausių šalies balsų surengs įspūdingus pasirodymus ir varžysis dėl galimybės patekti į trečiąją ir paskutinę kovą, po kurios tik šeši geriausieji galės keliauti į didįjį pusfinalį sausio 7 dieną, Klaipėdos „Švyturio“ arenoje.

Šį sekmadienį projektas dar kartą įrodys, jog pritraukia žymiausius šalyje scenos veidus – įspūdingu pasirodymu, antrąją tiesioginę kovą atidaryti atvyksta skandalingasis SEL. Praėjusį sekmadienį tiesioginio eterio metu paskelbus apie Egidijaus Dragūno pasirodymą, jau po vienos dienos, bilietų į antrąją tiesioginę kovą nebeliko.

„Aplink Balsą visuomet sukasi išskirtinės muzikos pasaulio asmenybės ir labai džiaugiamės, kad vėl turėsim Sel. „Lietuvos balso“ scenoje SEL karaliaus jau antrą kartą, pirmą kart jis pasirodė dar antrojo projekto sezono finale, o šį sezoną, duos galingą pradžią antrajai tiesioginei, dešimties finalistų kovai“,- sako projekto prodiuseris Gediminas Jaunius.

Sekmadienio vakarą, Egidijus Dragūnas nebus vienintelis, kuris scenoje atliks savo dainas. Ne paslaptis, kad viena finalisčių – grupės SEL narė KAIA, kuri kartu su grupe koncertuoja jau ne vienerius metus. Įspūdingą pasirodymą, kartu su savo dueto nare Paulina Paukštaityte, praėjusį savaitgalį surengusi KAIA, šiam savaitgaliui žada dar didesnę bombą – scenoje merginos pasirodys su viena iš SEL dainų.

„Norime palikti intrigą ir neaskleisti, ką parodysime. Tačiau tai bus kitaip“,- užuominomis kalba KAIA, nenorėdama atskleisti, kokios SEL dainos interpretacija bandys sužavėti žiūrovus.

„Rosita prašė, jog atskleisčiau save labiau, nes žino, kad galiu daugiau, kadangi pas Rositą lankau vokalo pamokas, bet su Leonu turėjom daug diskusijų, ar man leis dainuoti intro, ir panašu, kad ne, todėl man labai neramu, ar šįkart man pavyks atsiskleisti, taip kaip norėjau. Bet kuriuo atveju, pasitikiu Leono sprendimais, todėl, nepaisant nieko, rodysiu maksimalų rezultatą“,- pasiruošimo užkulisius atskleidžia  KAIA.

Dar prasidėjus projektui, paklausta, ką apie jos dalyvavimą „Lietuvos balse“ mano grupės lyderis Egidijus Dragūnas, KAIA šypsodamasi patikino: „Išgirdęs, kad dalyvausiu, Egidijus juokėsi, erzindamas ir sakydamas, kokia aš galiu būti solistė. Tačiau galiu daug daugiau ir tai įrodysiu. Noriu, kad klausytojai mane žinotų, ne tik, kaip  „tą mergaitę, kuri dainuoja su SEL“. Atlikėja išduoda, jog Egidijus nėra matęs nei vieno jos pasirodymo „Lietuvos balse“, todėl šį sekmadienį, skandalingasis atlikėjas pirmą kartą ją išvys projekto scenoje, o mergina turės puikią progą įrodyti, kad sugeba daug daugiau.

Įspūdingas SEL pasirodymas ir dešimties dalyvių sukurti šou – jau rytoj 19:30 per LNK.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder