Šio trečiadienio „Nebūk atplyšęs“ laidoje nauja rubrika „Pasilik Klaipėdoje“

Šio trečiadienio „Nebūk atplyšęs“ laidoje nauja rubrika „Pasilik Klaipėdoje“

Šį trečiadienį, vasario 27 dieną, 20.10 val. kviečiame pasigarsinti „Radijogamos“ stotį (99 FM Klaipėda). Bene vienintelės radijo laidos Lietuvoje, skirtos aktyviam jaunimui – „Nebūk atplyšęs“, klausytojai ne tik galės klausytis savo mėgstamos muzikos, bet ir sužinoti sau aktualią informaciją.

Šios laidos metu startuos ir iki pat gegužės mėnesio jus informuos rubrika ,,Pasilik Klaipėdoje‘‘, kurioje savanorė Vaiva papasakos apie studijas Klaipėdos aukštosiose mokyklose.

Rubrikoje „Kas? Kur? Kada?“ Ingrida pristatys naujausią informaciją apie konkursus bei renginius jaunimui, kuriuos rengia Klaipėdos, Lietuvos ir užsienio organizacijos.

Taip pat kartu su laidos vedėjais Joana ir Michailu kalbėsimės apie kovo 8 –ąją dieną, aštuntą pasaulio stebuklą – moterį, todėl jūsų prašome išvardinti penkias moters geriausias savybes. Laukiame jūsų komentarų jau dabar, o įdomiausio komentaro autoriaus laukia itin maistingas vieno senamiesčio bistro baro prizas.

O rubrikoje „Prasivėdink“ supažindinsime bei bendrausime su Jaunųjų konservatorių lygos Klaipėdos filialo atstovais, kurie pristatys savo veiklą bei renginius. Laidos pabaigoje savanorė Aistė visus supažindins su savaitgalio renginiais jaunimui. Taigi - klausytis verta!

Jei nori sudalyvauti laidoje išsakydamas savo nuomonę, paklausdamas ar ką paskelbdamas, nedelsk – rašyk jau dabar: radijo laidos „Nebūk atplyšęs“ profilyje „Facebook‘e“ arba elektroniniu paštu [email protected]

Laidą rengia Klaipėdos jaunimo organizacijų asociacija „Apskritasis stalas“.

Informacinis laidos rėmėjas – dienraštis „Vakarų ekspresas“.

Nebūk atplyšęs – junkis prie mūsų!

KLAS informacija

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder