Realybės šou su R. Cicinu

Realybės šou su R. Cicinu

Nuo sausio vidurio TV3 televizija pradeda rodyti naują savaitinį realybės šou "Kelionė su žvaigžde", kurio pagrindinis dalyvis - Lietuvos estrados princas Rytis Cicinas.

"Kur ilsėtis ir apsipirkti keliauja didžiausia Lietuvos estrados žvaigždė?", "Kada, kiek kartų per metus ir kiek už kelionę pakloja R. Cicinas?", pagaliau "Su kuo estrados princas vyksta į savo paslaptingas keliones?" - tai klausimai, į kuriuos žiūrovams pasistengs atsakyti projekto kūrėjai.

"Kelionė su žvaigžde" - tai atviras, intriguojantis ir šiltas kelionių realybės šou. Septynias dienas R. Cicinas praleis 0,5 milijardo eurų kainuojančiame kruiziniame laive "Costa Magica", kuris plaukioja po Viduržiemio jūrą, aplankydamas nemažai Senojo žemyno ir Afrikos valstybių.

"Žvaigždūnai" niekaip nepalieka LNK

Pasibaigus realybės šou "Kelias į žvaigždes", projekto dalyviai ir toliau sėkmingai dalyvauja LNK televizijos laidose. Žiūrovai du pirmadienius iš eilės "žvaigždūnus" matys besigražinančius "Grožio fabrike", o Viliją ir Andrių - visą likusį "Nacionalinės muzikos lygos" sezoną profesionalų kovose.

Išvarginti keturių mėnesių sunkaus darbo, repeticijų, nuolatinio streso ir nuovargio, projekto dalyviai galės atsigauti "Grožio fabrike". Praėjusį pirmadienį "Grožio fabrike" apsilankė "Kelio į žvaigždes" merginos: Raminta, Vilija, Dangė, Eglija ir Donata. "Nors žvaigždės scenoje ir spindi, iš praktikos žinome, kad jos turi ir trūkumų. Tai parodė ir Gintarės pavyzdys. Mūsų specialistai stengėsi patenkinti visus "Kelio į žvaigždes" dalyvių norus", - sakė laidos prodiuseris Kristupas Krivickas. Be kitų grožio procedūrų, kelioms žvaigždėms lazeriu buvo koreguojama rega, suteiktos psichologo konsultacijos.

Šį pirmadienį, sausio 16-ąją, "Grožio fabrike" apsilankys "Kelio į žvaigždes" vyrai, tarp jų - Mino, Haroldas ir Andrius.

"Kelio į žvaigždes" dalyviai Andrius ir Vilija nuo šių metų pradžios pradeda pasirodymus NML profesionalų kovose. Realybės šou nugalėtojas Andrius Rimiškis kovos "Mėlynajame" NML divizione, o viena superfinalisčių Vilija - "Raudonajame". Andrius "Nacionalinės muzikos lygoje" stos į grupės "ŽAS" vietą, kuri iškrito surinkusi mažiausiai žiūrovų balsų, o Vilija - merginas iš YVA.

"Išėjus iš šou, jiems prasidės kelias, kuris truks ne keturis mėnesius, o jei pasiseks - visą likusį gyvenimą. "Nacionalinėje muzikos lygoje" realybės šou dalyviai kausis su profesionalais kaip lygūs su lygiais. Šventė baigėsi, prasidėjo juodas darbas. Televizijos dėka kaip viesulas įsiveržę į Lietuvos muzikos pasaulį, jaunuoliai pajus, kas yra kasdieninė profesionalų duona, - naujuosius dalyvius gąsdina NML "komisaras" Algis Ramanauskas.

Žiūrimiausia TV

Šventinį gruodžio mėnesį LNK televizijos žiūrovų dalis sudarė net 27,1 procento ir lenkė TV3, LTV ir BTV. TV3 žiūrovų dalis gruodį buvo 25,4 procento, LTV - 13,6 %, o BTV - 8,8 %.

Sėkmingai baigusi gruodžio mėnesį, LNK tapo sezono lydere. Nuo rugsėjo pirmosios LNK žiūrovų dalis sudaro 25,9 %.

Žiūrimiausia gruodžio laida - auksinis realybės šou "Kelias į žvaigždes" superfinalas. Jis sumušė visus įmanomus rekordus. Per auksinį superfinalą "Kelio į žvaigždes" žiūrovai skambino net 187 484 kartus. Auksinė transliacija tapo populiariausia ne tik gruodžio mėnesio, bet ir viso 2005/2006 sezono laida. Laida pasiekė rekordinį - 25,4 procento reitingą ir prie televizijos ekranų sutraukė net 55,9 procento tuo metu žiūrėjusiųjų televiziją.

LNK "Žydrasis žiburėlis. 2006 prieš mūsų erą" tapo populiariausia naujamete programa. Prie ekranų sutraukęs per milijoną žiūrovų, "Žydrasis žiburėlis" aplenkė TV3, LTV, PBK ir BTV Naujųjų metų naktį transliuotas laidas.

Pranešimas parengtas pagal "TNS Gallup" duomenis.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder