Ramūnas Vyšniauskas: kavos puodelio savikaina – tik 7 centai

Ramūnas Vyšniauskas: kavos puodelio savikaina – tik 7 centai

Ketvirtadienio vakarą LNK televizijos laidoje „Valanda su Rūta“ žinomi Lietuvos žmonės dalijosi patarimais, kaip uždirbti pinigus, kaip atrasti svajonių profesiją ir kaip sugalvoti auksinę verslo idėją.

Buvęs sunkiaatletis, o dabar verslininkas Ramūnas Vyšniauskas pasakojo verslą pradėjęs nieko nesuprasdamas apie tai, ką reikia daryti.

„Aš tikrai iki šiol neišmanau terminų, nebaigiau jokių verslo mokslų, tačiau visuomet mokėjau malti liežuviu ir apsistačiau žmonėmis, kurie supranta daugiau nei aš. Juk vienam žmogui tikrai nereikia visko žinoti“, – sakė buvęs sportininkas, o dabar kavos importuotojas, kavinių tinklo savininkas ir gaiviųjų gėrimų gamintojas.

Tačiau net ir tokia strategija Ramūno neišgelbėjo nuo bankroto. Pradėjęs pirmąjį IT verslą, žinomas vyras per naktį subankrutavo ir patyrė šimtus tūkstančių siekiančius nuostolius.

Dabar Ramūnas valdo kavinių tinklą Klaipėdoje ir giriasi gaminantis pačią skaniausią kavą.

„Nepatikėsite, bet paprastos kavos puodelio savikaina yra tik septyni centai, o verslininkai ją parduoda už 2 eurus. Tačiau neskubėkite teisti, papildomai kainuoja cukrus, puodelis, atlyginimas darbuotojams, komunalinės išlaidos ir antkainis – visai nedidelis“, – apie verslo užkulisius pasakoja verslininkas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder