Radži gerbėja Raisa užsimojo pakeisti valytojos Sidonijos įvaizdį

Radži gerbėja Raisa užsimojo pakeisti valytojos Sidonijos įvaizdį

Sekmadienį 20 val. LNK televizijos eteryje startuoja vasaros realybės šou „Pirmas kartas su žvaigžde“. Šį kartą į saulėtąją Graikiją vyksta dvi dainininko Radži gerbėjos - Sidonija Svilienė ir Raisa Šarkienė. Išvydusios viena kitą oro uoste moterys neteko amo – mat viena kitos negali pakęsti. Sidonija iš karto apsiverkė.

Raisa pasakė atvirai: su Sidonija ji nebendraus, niekur nevaikščios, nes tai ne jos tipo žmogus.

Konfliktas prasidėjo vos atvykus į Graikiją. Raisa Sidoniją ėmė auklėti nuo pat pirmos atostogų dienos. Sidonijai tai labai nepatiko. Moters nuotaika pasitaisė tik tuomet, kai išvydo savo naujuosius namus – įspūdingą 5 žvaigždučių viešbutį.

Įsikūrusios savo naujuosiuose namuose, moterys nuėjo vakarieniauti. Sidonija nebūtų Sidonoja, jei nepasiteirautų savo pakeleivės apie jos santykius su dainininku Radži... Kaip į tokį Sidonijos klausimą reagavo Raisa? Ar atskleidė kas iš tiesų ją sieja su garsiu dainininku?

Išaušus rytui, moterys susitiko pajūryje... Susėdusios ant viešbučio gultų nutarė, jog, kaip bebūtų, atostogų pradžią reikia tinkamai paminėti... Keliautojos nutarė vakare keliauti į naktinį klubą viešbutyje. Raisa geranoriškai sutiko paskolinti savo kelionės partnerei, valytojai Sidonijai, įvairių aksesuarų, padaryti makiažą ir šukuoseną. Keliautojų tikslas – diskotekoje nukabinti minimum du graikus.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder