Prie LNK šokių projekto prisijungė ir aktorė Aušra Štukytė

Prie LNK šokių projekto prisijungė ir aktorė Aušra Štukytė

„Noriu šokti! Noriu šokti! Leiskite man šokti!“ – reikalauja aktorė Aušra Štukytė, nuo rudens pasirodysianti LNK šokių projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“.

Dar neseniai jos herojė filme „Zero“ iš vyro reikalavo padidinti krūtinę: „Noriu papų!“ „Noriu papų!“ „Noriu papų!“

Panašu, kad nuomotis už tūkstantuką partnerio ar mokėti už šokius lizingu Štukytei nereikės. Aktorė nekantriai laukia iš užsienio netrukus pargrįšiančio savo profesionalaus šokių partnerio ir iš karto žengs į aikštelę.

Šokti – sena jos svajonė.

„Pamenu, kaip būdama maža mergaitė žiūrėdavau pramoginių šokių konkursus. Labai žavėjausi tomis šokėjomis. Įsivaizduodavau save jų vietoje. Bet tai teliko svajonė, nes mūsų mieste nebuvo galimybės mokytis pramoginių šokių. Gražiausia tai, kad svajonės pildosi“, - susijaudinusi kalba aktorė.

Kai tik išgirdo pasiūlymą prisijungti prie atsinaujinančio LNK šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“, Aušra net nedvejojo.

Tiesa, po kelių dienų treniruočių su projekto choreografais euforija trumpam atlėgo.

„Kuo giliau į mišką, tuo labiau plaukai šiaušiasi... Bet viskas įveikiama, tereikia užsispyrimo ir atkaklumo, kurio man netrūksta. Labai laukiu, kol galėsiu išeiti ant šokių parketo“, - sakė naujoji LNK šokių projekto dalyvė.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder