"Po vienu stogu" - dramatiškai romantiška komedija

"Po vienu stogu" - dramatiškai romantiška komedija

"Vakarų ekspresas" pristato rubriką, kurioje - nuomonės apie Lietuvos kino teatrų ekranuose besisukančius filmus. Šios rubrikos medžiaga - pastebėjimai, konstruktyvi ir emocinga kritika. Šį kartą jūsų dėmesiui - Grego Berlanti režisuota romantinė komedija "Po vienu stogu".

Graži sutuoktinių pora Piteris ir Elison turi draugus. Tai geriausia moters draugė - Holė ir šauniausiais vyro bičiulis Erikas.

Kadaise Piteris ir Elison bandė šiuos du balandėlius supiršti, tačiau aklas pasimatymas nepavyko - Erikas nesuprato Holės rimtumo, o šiai nelabai patrauklus pasirodė storžievis lovelasas.

Vis dėlto dviem priešingybėms kiek vėliau tenka susitikti, ir ne taip jau retai. Susilaukę simpatiškos dukrelės Piteris ir Elison pasirenka geriausius savo draugus krikštatėviais. Dar glaudesnis jųdviejų ryšys tampa tuomet, kai skaudžios avarijos metu Piteris ir Elison žūsta našlaite palikdami savo vienintelę dukrelę Sofi.

Nieko netikėto. Abu geriausius žuvusiųjų draugus pasikviečia advokatas. Jis praneša, jog velioniai Piteris ir Elison apgalvojo kraupų scenarijų - nelaimės atveju dukrelės globėjais turėtų tapti būtent krikštatėviai Holė ir Erikas.

Ir štai, du nesutariantys žmonės vardan mažosios Sofi gerovės atsikrausto į velionių draugų namus, kur kartu ima rūpintis mažąja mergaite.

Kaip ir galite įsivaizduoti, faktas, jog naujai iškepti globėjai ne tik nekenčia vienas kito, bet ir nieko neišmano apie mažų vaikų auginimą, žada vaikiškų išdaigų mozaiką. Taip, čia bus ir sudėtingas sauskelnių keitimas, ir atpylimai po maisto ant drabužių, ir keisti verkiančio vaiko raminimo būdai - visa tai, ko ir tikitės išgirdę apie tokį filmą.

Tačiau tai nėra vien lėkšta, vaikiškais juokeliais paremta komedija. Išvysite ir dramatiškų akimirkų, iškilusių dilemų, sunkių apsisprendimų. Ar pavyks dviem priešingybėms susitaikyti? Ar jų santykius pakeis mažoji Sofi?

Nors "Po vienu stogu" ne itin stiprus, visiškai nuspėjamas ir aiškaus scenarijaus filmas, tačiau nėra nuobodus, palieka malonų lengvą įspūdį, istorija turi savo moralą. Sėkmės filmui prideda simpatiški ir talentingi pagrindiniai aktoriai Katherine Heigl ir Josh Duhamel. Visgi rekomenduočiau šį filmą rinktis vakarui su mergina, nes juosta tikrai mergaitiška...

VAIKAS. Nesutariančius krikštatėvius suartina mažosios globotinės auginimas, todėl juostoje netrūks juokelių, jau įprastų filmams apie kūdikius.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder