"Nuo... iki...": Andrius Šedžius neis į Seimą, taisys savo finansinę padėtį ir tada ves

"Nuo... iki...": Andrius Šedžius neis į Seimą, taisys savo finansinę padėtį ir tada ves

Šio pirmadienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje "Nuo… iki…" - interviu su Seimo nario ir verslininko Andriaus Šedžiaus sužadėtine Monika. Pora pirmą kartą įsileis į savo namus Šiauliuose. Tiesa, juose Šedžius su sužadėtine gyvena ne vieni, o drauge su politiko nesantuokiniu sūnumi, kuriuo rūpintis padeda Monika.

Dėl ko iš tiesų 16 metų jaunesnė mergina yra greta turtingo Seimo nario? „Koks kam skirtumas, dėl ko mes esame drauge? Svarbu, kad mums yra gerai“, -  tikins Šedžiaus sužadėtinė Monika.

Tuo tarpu politikas neslėps, kad jo sužadėtinė yra geriausia, kas jam yra nutikę. Tiesa, galima pajuokauti, kad jaunutė mergina vyrą išties griežtai prižiūri. Mat pastarasis jai parodo net žinutes, gautas nuo svetimų moterų.

„Tenka jas vyte vyti. Rašo žinutes paryčiais, susitikti kviečia. O kai jis užsimena apie mane, sako, nebijok, Monikai nebūtina to žinoti. Jo žmona iki šiol jam rašinėja“, – pasakos Šedžiaus sužadėtinė. Tačiau mergina tikins pasitikinti verslininku - mat argi rimtų ketinimų neturintis vyras pirštųsi du kartus? Monika prisipažins neišgyvenanti ir dėl iki šiol neatšoktų vestuvių, tačiau neslėps labai laukianti didžiosios šventės.

Tuo tarpu prispaustas klausimo, kodėl iki šiol nevedė sužadėtinės, Andrius Šedžius prisipažins, kad taip nutiko dėl finansinių problemų. „Per krizę ir darbą Seime praradau milijonus. O norisi prabangių vestuvių. Tokių, kurios būtų šventė ne tik mums su Monika, bet ir visam Šiaulių miestui. Todėl nusprendėme luktelti“, - pasakos Andrius Šedžius. Ir čia pat nustebins, kad dėl verslo jis jau priėmė sprendimą nedalyvauti ateinančiuose Seimo rinkimuose.

Tad kaip užsimezgė Andriaus Šedžiaus ir jo sužadėtinės Monikos romanas, ir kokie santykiai tuomet siejo Moniką ir Andrių Šedžių, juk mergina buvo moksleivė, o Šedžius - išsiskyręs, turintis nesantuokinį sūnų, ir nuolat kalbėjęs apie meilę ir norą grįžti pas žmoną. Ką ji galvoja apie jųdviejų amžiaus skirtumą bei kalbas, kad su milijonieriumi yra dėl jo pinigų ir padėties, o Seimo narys ja naudojasi norėdamas tik pasireklamuoti? Atsakymai - jau šio pirmadienio vakarą, gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“, 19.19 val. per LNK.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder