Naujam sezonui Džiugas Siaurusaitis ruošiasi valgydamas kobras ir pitonus

Naujam sezonui Džiugas Siaurusaitis ruošiasi valgydamas kobras ir pitonus

Jau šį trečiadienį, liepos 18-ąją, 21.00 val. į dvidešimtajam, jubiliejiniam, TV3 sezonui besiruošiančios televizijos eterį sugrįš atsinaujinusi ir šventiškai nusiteikusi pačių pikantiškiausių naujienų laida „Be komentarų“. Charizmatiškieji vedėjai – Džiugas Siaurusaitis ir Sandra Daukšaitė lankysis smagiausiuose vasaros vakarėliuose, atskleis intensyviai dirbančių TV3 žvaigždžių paslaptis, „paparacins“ sezono fotosesijų ir klipų filmavimo akimirkas bei apžvelgs karščiausius pramogų verslo skandalus. Kad „Be komentarų“ startas būtų itin karštas, Džiugas ištisą mėnesį sėmėsi jėgų ir įkvėpimo egzotiškojoje Indonezijoje.

„Mano nuotykius Indonezijoje galima apibūdinti dviem žodžiais – be komentarų!“ – tikina laidos vedėjas, svečioje šalyje ne tik išragavęs itin pikantiškų gėrybių, bet ir pasisėmęs humoro paslapčių iš vietinių kavinių padavėjų.

„Indonezijoje valgiau kobrą ir pitoną, vieną – su kari padažu, kitą – keptą ant grotelių. Kai padavėjas paklausė, ar buvo skanu, paaiškinau, jog primena kažką tarp vištienos ir triušienos. Padavėjas rimtai pažvelgė į mane ir pasakė: ‚Skonis priklauso nuo to, ką pitonas ar kobra patys prarijo pietums – vištą ar triušį‘“.

Indonezijoje Džiugui savo kailiu teko išbandyti ir ekstremalias vairavimo sąlygas: „Ten ne tik eismas vyksta kita puse, bet ir vairas su valytuvais kitoje pusėje, todėl, jei saulėtą dieną valydavau langus, tai reikšdavo, kad suku arba į kairę, arba į dešinę.“

Nors į tolimą kelionę TV3 žvaigždė išvyko pasiramstydamas ramentais, kuriuos įsigijo po nelaimingo atsitikimo slidinėjant, iš lėktuvo Lietuvoje išlipo jau be jų: „Ramentus palikau vienoje iš Indonezijos šventyklų. Tiek daug jų aplankiau, kad vienoje mane aplankė nušvitimas: atsistojau, numečiau ramentus ir nuėjau“, – pareiškė humoro jausmo nestokojantis TV3 televizijos jubiliejiniam sezonui besiruošiantis Džiugas.

Dž. Siaurusaitis su S. Daukšaite į TV3 eterį žengia jau ateinantį trečiadienį. Praėjusį sezoną populiariausiu pramoginiu-informaciniu televizijos šou pripažinta laida „Be komentarų“ žiūrovus kvies prie ekranų pirmadieniais–ketvirtadieniais 21.00 val.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder