Monika Šalčiūtė: "Po kiekvieno susitikimo su Kristina Brazauskiene jaučiuosi protingesnė"

Monika Šalčiūtė: "Po kiekvieno susitikimo su Kristina Brazauskiene jaučiuosi protingesnė"

Vasarą pradėjusi puokšte eterio premjerų, TV3 televizija šio mėnesio „vyšnią ant torto“ uždės jau trečiadienį, birželio 10 dieną. Nuo šiol pirmadieniais-ketvirtadieniais 21.00 val. televizijos eteryje – nuotykių realybės šou „Drąsios ir žavios“, o jam diriguos dvi išskirtinės asmenybės – Monika Šalčiūtė ir Kristina Brazauskienė.

Ši premjera žiūrovams ruošia begalę netikėtumų. O ar gali būti kitaip, kai pagrindinės laidos herojės – dvi labai skirtingos, tačiau itin daug gerbėjų turinčios moterys: naujienų ir pramogų portalo tv3.lt ambasadorė, socialinių tinklų žvaigždė Monika bei patirtimi ir žavesiu spinduliuojanti visuomenės veikėja ponia Kristina.

„Jos abi yra savo laikmečio ikonos. Monika – tas vaikas, kuris gyvena kiekviename iš mūsų. Dar labai vaikiška, naivi, bet kartu jau mačiusi ir tamsiąją gyvenimo pusę. K. Brazauskienė – neįtikėtinai išmintinga, santūri, stipri ir įdomi asmenybė. Ji galėtų būti autoritetas daugumai. Kristina turi daug ką pasakyti Monikai ir visai Lietuvai“, – sako projekto prodiuseris Justinas Milušauskas.

„Monika – labai pareiginga, graži, protinga, maloni mergina. Nematau, kad ji būtų kaprizinga, aikštinga, įnoringa. Gintis ji moka. Reikia parodyti nagiukus. Aš irgi jaunystėje rodžiau. Neužsileisdavau kiekvieno pašlemėko“, – apie laidos kolegę šiltai atsiliepia K. Brazauskienė.

„Prieš pirmąjį susitikimą su ponia Kristina labai jaudinausi. Ji juk buvo ištekėjusi už prezidento! Bet, manau, mes viena kitai patikome iš pirmo žvilgsnio. Kristina – nepaprasta moteris, labai protinga, išsilavinusi. Ji turi tiek gyvenimiškos patirties, kad kiekvieną kartą po susitikimo su ja jaučiuosi protingesnė. Be to, jos humoro jausmas stulbinantis! Ji supranta visus mano pokštus ir moka vos keliais žodžiais mane pačią prajuokinti“, – iškart po pažinties su K. Brazauskiene džiaugėsi Monika.

Žaibiško populiarumo sulaukusi, kelią televizijoje ir internete besiskinanti Monika kartu su ponia Kristina drąsiai ners į laidos „Drasios ir žavios“ kūrybinės komandos pateiktus iššūkius, o TV3 žiūrovams atskleis slapčiausias savo gyvenimo detales, kurias iki šiol kruopščiai slėpė.

Laidoje herojės pirmadienio-ketvirtadienio vakarais, 21.00 val., dalinsis savo asmenine patirtimi ir diskutuos įvairiausiomis temomis: nuo gyvenimo iki aktualijų, nuo kelionių, poilsio ir meilės iki politikos. Monika bet ką sugeba pakomentuoti be jokių užuolankų, todėl savo jaunatvišką požiūrį ji reikš drąsiai ir nerūpestingai. Tuo tarpu Kristina spindės gyvenimiška patirtimi, motiniškumu, moteriškumu. Ar pavyks joms rasti bendrą kalbą?

Kas vyks slaptuose pasimatymuose, kuriuose Monika jaunikius šokdins pagal savo dūdelę? Ar pavyks poniai Brazauskienei išmokyti Moniką žvejoti? Į kokį naują būstą įsikels jaunoji garsenybė? Ką Monikai patars garsus kunigas? Kokie išbandymai lauks merginos tikrame lietuviškame kaime ar baltojo mago buveinėje? Ką Monikai patars psichologas ir... kokias gyvenimo pamokas ypač atvirame pokalbyje atskleis prostitutė?

Neįtikėtini dviejų žinomų moterų nuotykiai projekte „Drąsios ir žavios“ – nuo birželio 10 dienos pirmadieniais-ketvirtadieniais 21.00 val. per TV3.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder