"Magnit" muškietininkės gins Tauragės krašto garbę

"Magnit" muškietininkės gins Tauragės krašto garbę

Televizijos projekte „Chorų karai“ Auksiniam Tauragės chorui vadovaus merginų grupė „Magnit“.

Viena grupės narių - Emilija - tikra tauragiškė. Žinodama apie šį miestą viską ir būdama savo krašto patriotė, ji nusiteikusi ir kitus užkrėsti meile nuostabiam Tauragės kraštui.

Neseniai pirmąjį grupės gimtadienį atšventusi merginų trijulė sako, kad daug dirba ir nerimauti nėra kada. „Ne žodžiais, o darbais mes tėvynę mylim, tad laikas parodys, ar naujos pareigos mums tinka. Iš tiesų labai didelė atsakomybė būti choro generolėmis ir prijungti prie savo kolektyvo dar šešiolika žmonių. Tačiau mūsų šūkis paprastas - dalyvauti ir laimėti! Mes esame trys generolės viename, tarsi trys muškietininkės – juk trys geriau nei viena, tad su triguba jėga ir startuosime!“ - šypsojosi ryžtingai nusiteikusi Kristina.

Nors Laurai ir Emilijai šis televizijos projektas pirmasis, grupės lyderė Kristina jau turi patirties. Prieš porą metų ji su šokėju Tadu Rimgaila dalyvavo šokių projekte. „Tas projektas pareikalavo labai daug laiko ir energijos, bet mainais suteikė labai daug malonių emocijų. Gyvenime renkuosi, kur dalyvauti, ir dalyvauju tik ten, kur galėčiau pasimokyti ir gauti naujos ir įdomios patirties“, - sakė ji, negailinti nei laiko, nei jėgų ir „Chorų karams“.

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis“

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder