"Lietuvos tūkstantmečio vaikai" penktąjį sezoną pasitinka su naujais vedėjais

"Lietuvos tūkstantmečio vaikai" penktąjį sezoną pasitinka su naujais vedėjais

Naująjį LRT sezoną ištikimiausių „Lietuvos tūkstantmečio vaikų“ žiūrovų lauks daugybė netikėtumų. Didžiausia staigmena – projekto vairą perima nauja vedėjų pora – laidų vedėjas Andrius Rožickas ir aktorius Dominykas Vaitiekūnas.

„Gavęs pasiūlymą prisijungti prie „Lietuvos tūkstantmečio vaikų“ komandos, nedvejojau: laida aiški, konkreti, manau, kad mano indėlis turėtų ją dar labiau pagyvinti,“ – sakė po ilgo laiko į televiziją grįžtantis Andrius Rožickas. Jam bus patikėtas ypač svarbus vaidmuo: ne tik užduoti mokiniams klausimus ir išgauti atsakymus, bet ir provokuoti žaidėjus gyvai diskutuoti.

Andriaus kolega aktorius Dominykas Vaitiekūnas į pasiūlymą tapti vienu iš laidos vedėjų sureagavo šmaikščiai: „Šiaip esu nevedęs, todėl pasiūlymas vesti man pasirodė įdomus ir naudingas. Kadangi esu azartiškas žmogus, iš karto tariau „taip“. Giminaičiai klausinėja, kada vesiu, dabar jau jiems turiu atsakymą: vesiu rudenį! Ir vesiu ne ką kita, o vieną iš įdomiausių lietuviškų laidų – „Lietuvos tūkstantmečio vaikus“. O jeigu rimtai, manau, kad ši laida, platindama „išsilavinimo virusą“, tampa pavyzdžiu ne tik jaunajai kartai, bet priverčia pasitempti ir suaugusius. Dalyvaudamas laidos kūrimo procese aš ir pats tikiuosi sužinoti daug naujų dalykų.“

„Lietuvos tūkstantmečio vaikų“ prodiuseris Laurynas Šeškus sako, kad pokyčiai laidai išeis tik į naudą: „Esame labai dėkingi Vaidai ir Žygiui už jų darbą, profesionalumą ir meilę vaikams. Bet nusprendėme, kad negalima stovėti vietoje, televizijoje reikia keistis, kol dar nespėjai nusibosti. Šiame sezone keičiasi pačių vedėjų koncepcija, renkamės absoliučiai kitokius vedėjus. Bet tikimės Vaidą itin dažnai matyti laidoje dainuojant.“

Nors projekto esmė nesikeis, penktajame „Lietuvos tūkstantmečio vaikų“ sezone atsiras naujų rubrikų, specialius klausimus būsimiems žaidėjams jau rengia visuomenėje gerai žinomi žmonės: menininkai, sportininkai, kultūros žmonės. Laidos kūrėjai žada dar daugiau žaismingų užduočių ir gyvo bendravimo.

„Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ yra žinių viktorina, propaguojanti pagarbą žinioms, mokslui, siekianti suartinti mokinius ir mokytojus, raginanti Lietuvos vaikus būti aktyvius, patriotiškus ir visuomeniškus.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder