Laukia išskirtinė kova – Sergejus Maslobojevas priešais Robertą Javtoką

Laukia išskirtinė kova – Sergejus Maslobojevas priešais Robertą Javtoką

Šį šeštadienį laukia išties arši kova – susirungs tikri sporto profesionalai – kikboksininkas Sergejus Maslobojevas ir krepšininkas Robertas Javtokas. Tik varžysis jie ne jėga ar taiklumu, bet sumanumu ir išmoningumu. Jų laukia net 16 netikėtų, įdomių, intriguojančių TV3 žaidimo „galvOK“ klausimų.

Kad „galvOK“ žaidimo klausimai nestandartiniai, jau patyrė Monika Liu, Gian Luca Demarco, Mindaugas Stasiulis ir Ineta Stasiulytė žaidę ankstesniuose žaidimuose – visi lyg susitarę tvirtino, kad klausimai, tokie, kokių visiškai nesitikėjo, ir į kuriuos atsakymų neįmanoma išmokti. Kita žaidimo ypatybė – neįtikėtinai užkuriamas azartas, net savęs azartiškais nelaikantys svečiai taip įsitraukia, kad įsiplieskia tikros dvikovos. Tai kas lauks šį šeštadienį, kai susirungs tikri sporto profesionalai, kuriems pergalės siekis yra kasdienybė?

Sergejus Maslobojevas atskleidė, kad yra rungęsis ir kitose srityse ne tik kovų ringe. „Kažkada esu dalyvavęs maisto gaminimo laidoje, kur irgi reikėjo rungtis. Viskas išėjo visai neblogai, bet tai buvo ne mano virtuvė ir kaitlentė taip greitai, kaip mano namuose, neįkaito. Teko nusileisti ir pralaimėti, nes mano makaronai buvo ne iki galo išvirę. Žinoma, širdis dėl to per daug neskaudėjo, nes tai – ne mano sritis, čia aš nesu profesionalas“, – pasakojo S. Maslobojevas

Paklaustas, ar yra azartiškas žmogus, sportininkas atsakė, kad laimėti nori visada, bet nemažiau svarbu ir gerai praleisti laiką.

„Svarbu yra gerai praleisti laiką. Aišku, laimėti norisi visada, bet dar labiau už tai norisi gerai pasirodyti. Bet jei kitas žmogus geriau žino, ar geriau kažką moka, būtų nesolidu norėti nugalėti prieš žmogų, kuris toje srityje yra geresnis. Manau, kad kiekvienas žmogus savo srityje turi būti specialistas, o kur kitur, tai jau situacijos reikalas – kuo gyvenime domiesi ir taip toliau. Jei tai ne mano sritis ir specialybė, kurioje aš turėčiau būti geriausias, tada aš tikrai per daug nepergyvenu“, – kalbėjo Sergejus.

Priešininkų komandoje žaisiantis Robertas Javtokas neslepia, kad laimėti nori visada: „Žinoma, kad visada norisi laimėti, bet esu realistas. Jeigu neturi noro laimėti, tuomet žaidimas praranda tikslą. Nesvarbu, ką tu žaisi, svarbu yra turėti tikslą, nes tas žaidimas labai greitai nusibostų. Kai atsiranda noras laimėti ir įrodyti, tada iš karto pati motyvacija padidėja“, – sako jis.

Sergejus Maslobojevas žais Marijaus Mikutavičiaus komandoje. Jie varžysis su Robertu Javtoku ir Mantu Katleriu. Abi komandos turi po virtualią palaikymo komandą, kurių pagalba gali pasinaudoti vieną kartą per žaidimą. Už teisingus atsakymus komandos gauna taškus, kurie paskui konvertuojami į eurus.

Klausimus uždavinėja ir atsakymus fiksuoja laidos vedėjas Andrius Žiurauskas.

„galvOK“ – šeštadienį, 19.30 val. per TV3. Žaidimą tuo pat metu žaiskite ir portale tv3.lt!

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder