"Laluna" - apie meilę ir įsimylėjėlius

Artėjant šv. Valentinui

Radijo stotis "Laluna", žiemos akcijos metu savo klausytojams išdalijusi 360 pačiūžų, skelbia baigusi šaltąjį metų sezoną. "Laikas pradėti kalbėti apie pavasario linksmybes ir, žinoma, visų laukiamą vasario 14-ąją", - sakė radijo stoties programų direktorė Vaida Vytaitė.

Nuo sausio 30-osios "Lalunos" eteryje keičiasi programa. "Dvylika darbo dienų, iki šv. Valentino, mes kalbėsime tik apie meilę", - sakė "Lalunos" darbuotoja.

Jau nuo šio pirmadienio radijo stoties eteryje startuoja pagrindinė akcija "Valentino dienos staigmena". Dvi savaites tris kartus per dieną eteryje nuskambėjus specialiam signalui į studiją galės skambinti žmonės, norintys padaryti staigmeną savo mylimajam (-ajai). Jis (ji) turės papasakoti, kodėl nori nustebinti savo artimąjį (-ąją).

"Visi akcijos dalyviai, prisiskambinę į "Laluną", bus registruojami. O vasario 14-ąją vienam laimingajam (-ajai) atiteks pagrindinis prizas - romantiškas ir aistringas vakaras viešbutyje: romantiška vakarienė, linksmybės su ugnies fakyrais naktiniame klube ir naktis Kupidono kambary", - pasakojo V. Vytaitė.

Nuo sausio 30-osios "Lalunos" klausytojai išgirs ir specialias, meilės dienai skirtas rubrikas. "Rubrikoje "Tik apie meilę" išgirsite įvairiausius pasakojimus, susijusius su šiuo magišku žodžiu - kaip myli vyrai, kaip myli moterys, kodėl sakoma, kad meilė trunka trejus metus ir t.t."

Rubrikoje "Dėmesio centre", kurioje kalbinami klaipėdiečiai įvairiais gyvenimo klausimais, "Lalunos" korespondentai domėsis, ar uostamiesčio gyventojai tiki meile iš pirmo žvilgsnio, ar verta prieš santuoką gyventi kartu, kiek metų trunka meilė ir pan.

Trečioji rubrika - "Ištikimybės spąstai". "Šios rubrikos metu tikriname įsimylėjėlių meilės stiprumą. Arba Skirmantas, arba aš apsimetame įsimylėjusiu gerbėju ir skambiname tam žmogui, kurį nurodo į mus kreipęsis vyras ar žmona. Tą žmogų bandome pakviesti į pasimatymą picerijoje."

Programų direktorė juokėsi, jog su Skirmantu jiems nepavyksta įkalbėti sutuoktinių ateiti į pasimatymą. "Vieni jų iškart mus atpažįsta, kiti sako, kad yra laimingai vedę. Manau, kad į studiją skambina tik savo sutuoktiniais labai pasitikintys žmonės. Juk būtų nesmagu apsijuokti prieš visą Klaipėdą, - pasakojo "Lalunos" darbuotoja.

- Kadangi artėjančiai šv. Valentino dienai skirta programa truks 12 darbo dienų, mes suradome 12 meilės dainų, kurias dainininkai, muzikantai, kompozitoriai sukūrė savo mylimosioms (-iesiems). Prieš kiekvieną meilės dainą papasakosime istoriją, kaip šis kūrinys gimė."

Iki vasario 14-osios "Lalunos" eteryje taip pat bus skaitomi ir meilės prisipažinimai įvairiomis pasaulio kalbomis. Klausytojų užduotis - paskambinti į studiją ir pasakyti, kokios šalies gyventojai savo mylimiesiems sako "Aš tave myliu".

Vasario 14-ąją "Lalunos" klausytojai girdės specialią šventinę programą. "Klaipėdiečiai galės sveikinti savo mylimuosius, siųsti linkėjimus, dalyvauti akcijose, specialiai skirtose tik tai dienai."

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder