"Kviečiu šokti" projekte triumfavo Irena Starošaitė ir Andrius Greblikas

"Kviečiu šokti" projekte triumfavo Irena Starošaitė ir Andrius Greblikas

Vos ne po kiekvieno šokėjų pasirodymo iš vietų su plojimais pakylanti publika Teatro arenoje. Parketą bučiuojantis Donatas Bakėjus. Padangėse besisupanti Irena Starošaitė. Plevėsuojanti tautinė trispalvė Karolinos Liukaitytės ir Dainiaus Dimšos rankose. Erikos Vitulskienės ir Andriaus Butkaus suvaidinta Alos Pugačiovos ir Filipo Kirkorovo parodija. Uždainavę visi projekto dalyviai – ir finalistai, ir iškritusieji iš projekto. Dainuojanti komisija. Nušvilpta komisija. Vos ant kojų besilaikanti nuo išsekimo Karolina Liukaitytė.

LNK šokių projekto "Kviečiu šokti" superfinalas buvo dramatiškas. Užkulisiuose pravirko Karolina Liukaitytė. Priešais visą milijoninę auditoriją – Donatas Bakėjus, pavadintas geriausiu superfinalo šokėju. Projekto kulminacijoje ašarojo Erika Vitulskienė.

Naujametę naktį ant elegantiškojo LNK šokių projekto "Kviečiu šokti" parketo lemiamai kovai dėl nugalėtojų vardo stojo penkios poros – dainininkė Irūna Puzaraitė ir Rimvydas Černajus, orų pranešėja Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša, dainininkė Irena Starošaitė ir Andrius Greblikas, operos solisto Merūno Vitulskio žmona Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus, aktorius Donatas Bakėjus ir Ernesta Balčiūnaitė.

Finalinį vakarą komisijoje be Vytenio Pauliukaičio, Ievos Šimukauskienės ir Aisčio Mickevičiaus, dirbo visiškai nepriklausomas kviestinis žiuri narys – garsus treneris, sportinių šokių čempionas iš Vokietijos Rolandas Trembo.

Poros šoko po dvi siutinas – Lotynų Amerikos šokikų ir klasikinių. Komisija vertino vienu balu, neišskirdami artistiškumo ir technikos, komisijos balsai buvo sumuojami su žiūrovų balsais.

Pirmąją vietą komisija ir maksimalų balų skaičių skyrė Donatui Bakėjui ir Enestai Balčiūnaitei, antrąją – Irenai Starošaitei ir Andriui Greblikui, trečiąją – Karolinai Liukaitytei ir Dainiui Dimšai, ketvirtąją – Irūnai Puzaraitei ir Rimvydui Černajui, paskutinę – Erikai Vitulskienei ir Andriui Butkui.

Kai sušokusi savo antrąją šokių siuitą Irena Starošaitė paėmusi taurę vandens užsipylė sau ant galvos, tai buvo pergalės ženklas. Taip drąsiai scenoje elgiasi tik nugalėtojai. Arba mokantys nugalėti. Irenos ir Andriaus Grebliko porai žiūrovai studijoje plojo atsistoję.

Per superfinalą sulaukta penkiasdešimties tūkstančių žiūrovų balsų.

Daugiausia – per šešiolika tūkstančių kartų skambinta už Karoliną ir Dainių. Per dvylika tūkstančių kartų – už Ireną su Andriumi, per aštuonis tūkstančius – už Irūną su Rimvydu, šešis tūkstančius – už Donatą su Erika, per penkis tūkstančius – už Eriką su Andriumi.

Susumavus komisijos balus, žiūrovų ir internautų balsus, projekto čempionais tapo Irena Starošaitė ir Andrius Greblikas.

"Pirmiausia noriu padėkoti Ingai Valinskienei, Žilvinui ir Andriui, jis mano svajonių partneris", - superfinalo kulminacijoje sakė Irena.

Antroji vieta atiteko Karolinai Liukaitytei ir Dainiui Dimšai. Trečiojoje vietoje liko Donatas Bakėjus ir Ernesta Balčiūnaitė.

Be prizų liko Irūna Puzaraitė ir Rimvydas Černajus bei Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus.

Pirmosios vietos laimėtojai buvo apdovanoti 20 tūkstančių litų prizu ir kelionė į Izraelį, antrosios vietos – dešimties tūkstančių litų prizu, o trečiosios prizinės vietos laimėtojai - kelione į Izraelį.

"Kviečiu šokti" superfinalas" buvo pirmoji lietuviška transliacija ypatingai raiškiu HD formatu.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder