Klaipėdiečių aktorių pora žengė į televiziją

Klaipėdiečių aktorių pora žengė į televiziją

Klaipėdos jaunimo teatro aktoriai Evelina ir Gytis Šimelioniai nusprendė save išbandyti naujame amplua. Dainingas šeimos duetas sėkmingai dalyvauja muzikiniame televizijos projekte "Du balsai - viena širdis".

Šiandien televizijos žiūrovai galės pamatyti, kaip klaipėdiečių aktorių ir dainininkų tandemas atliks 2014-ųjų olandų "The Common Linnets" eurovizinę dainą "Calm After the Storm".

"Norėjome paįvairinti savo gyvenimą, pabėgti nuo teatro, rutinos. O šis muzikinis projektas, kuriame dalyvauja šeimos, pasirodė tam puiki galimybė. Nusprendėme pabandyti, nors ir negalvojome, kad ilgai užsibūsime", - šypsojosi E. Šimelionė.

Pašnekovė pasakojo, kad kartu su vyru intensyviai repetuoja namuose, kūrinius, kuriuos, kaip jau įprasta, išrenka Gytis.

"Labai smagu kartu ruošti numerius, pajutome, kaip gera dainuoti kartu, nes anksčiau tai darydavome atskirai. Abu juokiamės, kad po projekto turėsime nemenką dainų repertuarą ir galėsime surengti bendrą koncertą", - planais dalinosi pašnekovė.

Evelina atskleidė, kaip vyksta pasiruošimas pasirodymams: visų pirma projekto organizatoriai pateikia temą kitos savaitės pasirodymui. Tada atlikėjai savo nuožiūra išsirenka dainą ir savo sumanymus turi atskleisti režisieriams, įvaizdį derina su stilistais.

Pasiteiravus, ar dainininkai jaučia stresą, kai į juos nukreiptos kameros, o jų pasirodymą mato visa Lietuva, Evelina teigė, kad nemažas jauduliukas kirbėjo pirmoje laidoje, kai pasirodė patys pirmieji. "Tačiau dabar to nėra. Nejaučiame čia jokios konkurencijos, labai susibendravome su dalyviais, gerą atmosferą įneša vaikai. Tapome kaip viena didelė šeima", - džiaugėsi aktorė ir dainininkė.

Sutuoktiniai jau seniai rengia savo muzikinius pasirodymus Klaipėdoje ir kituose miestuose.

G. Šimelionis - aktorius, atlikėjas ir dainų kūrėjas, grupės "Pinigautojai" narys. E. Šimelionė - muzikinio dueto "Jis ir Ji" narė.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder