Kelias į "Barą"

Nuomonės

Vienas spaudos leidinys apsidžiaugė, kad pranašystė, jog "Kelias į žvaigždes" bus "Baro" klonas, neišsipildė. Ir suskubo pastebėti - "Bare" buvo pasakojama, kas vyko arba kas vyks, o "žvaigždės" kelyje į muzikos olimpą veikia pačios...

Teiginys ne iš piršto laužtas. "Žvaigždės" išties veikia! Viena jų - Ernis - taip įsijautė į tą veiklą, kad už gėrimą ir improvizuotą grojimą tiesioginiame eteryje net "skrido" iš realybės šou. Situacija nei linksma, nei graudi. Intrigos - irgi jokios. Panašu, kad organizatoriai, atrinkdami dalyvius, ne į tą pusę žiūrėjo.

Apsvaigę nuo aukštų "Baro" reitingų, jie išsirinko "spalvingas vidutinybes", kurios, beje, kone vienintele gerai dainuojančia Raminta suskubo atsikratyti jau pirmąją savaitę.

Pompastikos bei nykumos neatlaikė ir Dangė. Išjuokta už verkšlenimą, jautrioji dainų kūrėja pati sudėjo ginklus, vietą užleisdama net repeticijų salėje savo vokalinius gebėjimus vengiančią demonstruoti "Raketą". Kam vargintis? Anot grupės narės Astos, į "realybės šou jie atvarė "pasitūsinti" ir save per teliką parodyti".

Jei grupė ir neįkops į muzikos olimpą, broliai Bendžiai pasirūpins, kad jų įrašai suktųsi radijo stotyse. O Astai jau suteikta galimybė dainuoti su Amberlaifu. Tik įdomu, už kokius nuopelnus?..

Ir dar apie tą veiklą... Susidaro įspūdis, kad muzika keliaujantiems į žvaigždes (o gal į "Barą"?..) šou dalyviams - tik hobis. Laisvu laiku nuo gėrimų, "tūsų" ir aimanavimų apie skolintą diržą bei pasivoliojimus viešbučio lovoje jie prisimena, kad repeticijų salėje dar reikia ir į mikrofoną parėkti. Todėl ir rezultatas apgailėtinas - per dvi savaites vos kelias naujas dainas išgirsta žiūrovai.

Bet šalia visų blogybių pati didžiausia ta, jog realybės šou rengėjai mano publiką esant kvailesnę už juos. Ernį iš žaidimo pašalino už neetišką elgesį, o kas diskvalifikuos organizatorius už spjūvį mums į veidus?

Vaida

"Realybės šou - skraidymai padebesiais..."

Daugiau kaip pusė klaipėdiečių, paklausti, ar žiūri komercinių televizijų realybės šou "Kelias į žvaigždes" (LNK) bei "Dangus" (TV3), "Eteriui" teigė, jog jiems "gaila laiko tokiems niekams".

Gintarė

Man patinka muzikiniai realybės šou. Jie įdomūs. Tik LNK per trumpai rodo - pusę valandos. Sunku susidaryti visapusišką vaizdą, kaip dalyviai gyvena ir ką jie veikia. Tačiau TV3 realybės šou "Dangus" geresnis. Ten žmonės daugiau dainuoja.

Valdas

O man labiau patinka "Kelias į žvaigždes", nes jį veda Arūnas Valinskas. Jis - puikus vedėjas ir ekrane visada gerai atrodo. Manau, kad "Dangus" - "Kelio į žvaigždes" kopija.

Siga

"Kelias į žvaigždes" geresnis nei prieš tai buvęs "Baras". Muzikiniame realybės šou yra prasmė - renkamas dainininkas. O prieš tai žiūrovai matė tik meilės intrigas. Abejoju tik dėl vieno dalyko, ar į šį realybės šou surinkti tie žmonės. Bet televizijai tai - pirmas blynas. "Dangų" mačiau tik vieną kartą. Sunku palyginti. Tačiau man įdomesnis "Kelias į žvaigždes".

Ieva

Manau, jog žmonės, surinkti "Kelyje į žvaigždes", gali tapti muzikinėmis žvaigždėmis. Labiausiai man patinka Vudis, Rūlė, Vilija... Tik "Kelias į žvaigždes" labai panašus į "Barą". Gal tie patys žmonės jį rengia?.. O "Dangaus" kol kas dar nežiūrėjau.

Nerijus

Nepatinka man šitų šou lėkštumas, tačiau tikiuosi, kad muzikos pasaulyje atsiras naujų veidų. Manau, jog tik tokios, "šviežiai" iškeptos, žvaigždės galės Lietuvai atstovauti "Eurovizijos" konkurse. Nė vienas save gerbiantis dainininkas ten nevažiuoja.

Lukrecija

Tie šou nesąmonė. Esu vyresnės kartos atstovė, o šitos laidos skirtos jaunimui. Kartais atsitiktinai pasižiūriu, bet man nepatinka jų maivymasis - nieko tikro. Aš ir knygas, ir filmus mėgstu realius, apie gyvenimą. O šitie skraidymai padebesiais... Esu per sena tokiems dalykams.

Marina

Man atrodo, jog "Kelias į žvaigždes" - "Baras 3". Specialiai kuriamos intrigos, daromas šou, nieko rimto. Net atrankos neparodė - iš kur tuos dalyvius traukė. TV3 projektas kur kas rimtesnis. Jei ir būtų galima tikėtis dainininko, Lietuvai atstovausiančio "Eurovizijos" konkurse, tai tik iš "Dangaus".

Vladimiras

Man šitie šou labai patinka - gerus pasirodymus organizuoja. Manau, jog LNK "Kelyje į žvaigždes" turėtų laimėti mergina.

Kalbino Auksė BOGUŽAITĖ

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder