Karštos naktys su Hela ir Gerda

Karštos naktys su Hela ir Gerda

Trumpai

Liepos 31-ąją BTV eteryje startuos naujas vasariškas interaktyvus šou "Bikini rojus". Kiekvieną šiokiadienio naktį pasikeisdamos laidą ves dvi merginos - Gerda ir Hela. Naujasis šou - tai karštis, paplūdimys, linksmybės ir šmaikščios užduotėlės, į kurias teisingai telefonu atsakę žiūrovai laimės piniginius prizus. Hela Uždravytė daugeliui žiūrovų žinoma kaip realybės šou "Ideali pora" dalyvė, o Gerdą Karlonaitę žurnalo vyrams FHM skaitytojai išrinko "FHM kaimynų mergina'05".

B. Petrikytės festivalio koncertas

Šį savaitgalį Lietuvos televizijos žiūrovai pamatys šeštąjį kartą organizuotą Birutės Petrikytės muzikos festivalį - "Duetų vakarą" bei "Šlagerių vakarą".

"Duetų vakare" LTV žiūrovus linksmins puikiai pažįstami duetai - Rosita Čivilytė ir Rūta Ščiogolevaitė, Vladas Kovaliovas ir Rasa Juzukonytė, Algis ir Voldemaras Frankoniai. R. Čivilytė duetu dainuos ir su Kastyčiu Kerbedžiu. "Duetų vakare" taip pat varžysis Rasa Kaušiūtė ir Robertas Kupstas, Andželika ir "Tabasco", Eva ir Feliksas, Giulija ir Monika, Dove ir grupė "Colder", Rūta Morozovaitė ir Irena Ašakaitė. B. Petrikytė į sceną lips su Obuoliu. Vakaro svečiai - grupė "69 danguje". Koncertą ves R. Ščiogolevaitė ir Viktoras Gerulaitis. "Duetų vakaras" per LTV - liepos 28 d. 21 val.

Kai kuriuos duetų atlikėjus matysime ir "Šlagerių vakare" (liepos 29 d. 21 val.). "Šlagerių karaliaus" ir "karalienės" rinkimuose dalyvaus R. Čivilytė, Irena Starošaitė, Asta Pilypaitė, Irma Jurgelevičiūtė, Andželika, Džordana, Aistė Pilvelytė, K. Kerbedis, Rolandas Janavičius, Rolandas Petrikis, Vitalijus Pauliukas, Ovidijus Vyšniauskas bei Onsa.

Pernai "Šlagerių karaliumi" tapo Žilvinas Žvagulis, "karaliene" - Vitalija Katunskytė. 2004-aisiais tituluoti Simonas Donskovas ir Birutė Dambrauskaitė, 2003-aisiais - Giulija ir Rytis Cicinas, 2002-aisiais - B. Petrikytė ir Stepas Januška. Daugumą jų LTV žiūrovai matys ir šiemet.

Bandys nekvėpuoti

LNK laidoje "Statau" magas Arvydas Gaičiūnas bandys sumušti pasaulinį nekvėpavimo po vandeniu rekordą. Kol kas nekvėpavimo po vandeniu "viršūnė" - 8 min. 58 sek. Prieš porą mėnesių šį rekordą bandė pagerinti JAV iliuzionistas Deividas Bleinas. Deja, vandens pilname akvariume jam pavyko išbūti 7 min. 8 sek.

Kurį laiką A. Gaičiūnas treniravosi "Titaniko" klube (Šventoji), kur filmuojama LNK laida "Statau". Klube pastatytas pusantro metro gylio baseinas. Jame magas ir bandys pagerinti nekvėpavimo rekordą. Filmavimas vyks jau šį antradienį.

"D. Bleinas vandenyje buvo prirakintas grandinėmis. Mes planuojame "Titaniko" baseine pastatyti stalą, ant kurio Arvydas atsiguls, o jo sesuo Diana atsistos ant brolio nugaros ir laikys, kad šis nekiltų iš vandens", - apie rengimąsi rekordui pasakojo laidos "Statau" vedėjas Žilvinas Žvagulis.

Kyla į kovą dėl jaunos auditorijos

Lietuvos radijas nuo rudens sieks užkariauti jaunesnę auditoriją: LRT taryba pritarė naujos LR stoties koncepcijai. Trečioji LR programa, kuri vadinsis "Opus 3", pradės veikti rugsėjį. Ji bus skirta 20-35 metų žmonėms, mėgstantiems šiuolaikinį roką ir elektroninę muziką. Be jaunimo mėgstamos muzikos, naujoji radijo stotis transliuos kokybišką informaciją, kurią rengs LR naujienų tarnyba. "Tai bus jaunimo mėgstama ir kartu "protinga" muzika, kurią lydės jaunatviški komentarai ir jaunimui artimu stiliumi pateikiamos žinios", - sakė būsimas "Opus 3" vadovas Darius Užkuraitis.

Sugrįžo "Tauro ragas"

Po trumpų vasaros atostogų į BTV eterį nuo praėjusio sekmadienio sugrįžo laida medžiotojams "Tauro ragas". Anksčiausiai naująjį sezoną pradedanti laida patobulėjo ir turi naują vedėją - nuo šiol laidoje "šeimininkaus" Toma Jokubaitienė. Anglų kalbos filologės išsilavinimą turinti 25-metė šiaulietė apie savo naująjį amplua sakė: "Taip jau susiklostė, kad visi mane supantys vyrai - azartiški medžiotojai. Manau, jog esu neblogai susipažinusi su temomis, apie kurias teks kalbėti. Todėl nebūsiu vien tik samdyta "tekstų skaitytoja". Pati irgi dalyvauju medžioklėse, bet man tai - bendravimo forma, proga stebėti gamtą. Tiesa, pati nesu pakėlusi šautuvo prieš jokį žvėrelį".

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder