Karina Krysko - taksi vairuotoja

Posūkis

Grupės "69 danguje" dainininkė Karina Krysko pradėjo karjerą televizijoje. Visą vasarą ji ves realybės šou "Pinigų taksi".

Į šį projektą merginą pakvietė Algis Ramanauskas-Greitai. Karina sako, kad pakliūti į TV šou tikrai nesitikėjusi, nes lietuviškai kalba su akcentu ir nėra labai iškalbi. Tačiau projektui reikalinga tik šnekamoji kalba.

Atsisakė tik vienas

"Pinigų taksi" bendradarbiauja su viena taksi firma. Žmonės, išsikvietę taksi ir įsėdę į automobilį, kurį vairuoja Karina, gali dalyvauti žaidime. Kol klientai vežami iki norimos vietos, jiems uždavinėjami įvairiausi klausimai. Kuo daugiau atsako - tuo daugiau pinigų laimi.

Jau nufilmuota daugiau kaip trečdalis visų laidų. Didžiausia laimėta suma - 300 litų.

Naujoji taksi vairuotoja Karina džiaugiasi, kad daugelis žmonių noriai dalyvauja projekte. Kai kurie sutrinka ar net išsigąsta, tačiau vėliau aktyviai dalyvauja. Buvo tik vienas atvejis, kai vyras nepanoro atsakinėti į klausimus. Tokiu atveju iškviečiamas kitas automobilis arba klientas tiesiog nuvežamas į jo pageidaujamą vietą be jokių klausimų.

Per savaitę filmavimai vyksta 2 ar 3 dienas, tačiau nuo ryto iki vakaro. Karina sako, kad jai buvo sunku vienu metu atidžiai vairuoti, uždavinėti klausimus, žvilgčioti į kamerą. Tačiau po kelių filmavimų mergina apsiprato, ir darbas nebeatrodo toks sudėtingas. Dainininkė vairuotojo pažymėjimą turi nuo 2003-iųjų, bet automobilį reguliariai vairuoja tik nuo 2005-ųjų, nes tuomet įsigijo automobilį.

Vasara be poilsio

Filmuojama ne kasdien, tad mergina lengvai suderina grupės repeticijas, ir realybės šou dainininkės karjerai nekliudo. "Bet apie atostogas šią vasarą nė negalvoju. Net savaitei ištrūkti būtų labai sudėtinga. Gerai, kad prieš filmavimus televizijoje jau spėjau paatostogauti Egipte", - atviravo Kristina.

Paklausta, ar nesvajoja apie tolesnę karjerą televizijoje, mergina atsako, kad niekuomet to neplanavo. O šis projektas jai tiesiog gera proga išbandyti save.

Ugnė RAUDYTĖ

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder