Kaip sukurti dirbtinį kraują ir suknežinti galvą

Specialieji efektai

Kaip sukurti dirbtinį kraują ir suknežinti galvą

Patarimai iš Loido Kaufmano knygos "Kaip pačiam susukti velnišką filmą".

Dirbtinis kraujas

Tai ne tiek specialusis efektas, kiek pagrindinis bet kurio traumų virtuvės "patiekalo" elementas. Svarbiausi dirbtinio kraujo ingredientai: kukurūzų skystis ir raudoni maistiniai dažai. Paskui galima pridėti įvairiausių dalykų, atsižvelgiant į tai, kaip ir kam tą kraują naudosime.

Pavyzdžiui, jeigu ruošiamasi kraują purkšti pro gesintuvo žarnelę, reikės pridėti daugiau kukurūzų skysčio, po to praskiesti vandeniu, kad kraujas nebūtų per daug tirštas ir gerai purkštųsi. Taip pat galima pridėti keletą lašelių muilo, kad ši bjaurybė lengviau nusiplautų nuo sienų ir drabužių.

Dirbtiniai vėmalai

Manau, kad esu vėmalų ekspertas, nes dažnai prabundu kokiame nors griovyje pilna burna vėmalų 4-ą valandą ryto. Reikia: 10 pakelių ūkinio oranžinio ar rudo muilo ir 1 indelio juodųjų serbentų džemo. Atidarykite visus muilo paketus ir perdėkite į didelį dubenį. Nuostabiausia yra tai, kad muilas savo skoniu iš tikrųjų primena vėmalus. Tad jūsų artistiška veido išraiška bus visiškai natūrali. Juodųjų serbentų džemas reikalingas tam, kad nudažytų masę ekranui - tad jo pakanka visai nedaug.

Dirbtiniai ekskrementai ir šlapimas

Manau, kad visi žino, kaip atrodo šlapimas ir, laimei, kinematografams dabar parduodama galybė sodos vandens ir sulčių, atrodančių kaip jis. Jeigu sultys ir sodos vanduo - ne jūsų kišenei, tai visai tikėtina, kad toje pačioje dėžėje, kurioje guli reikmenys gaminti kraujui, yra buteliukas ir geltonų maistinių dažų. Įpilkite šiek tiek dažiklio į vandenį, ir skystis jau bus paruoštas. "Šūdą" padaryti yra kiek sudėtingiau - jis turi būti tinkamos konsistencijos. Kad pasidarytumėte gerus tvirtus kakučius, nieko geriau nesugalvosite, kaip saldainiai "Beibi Ruf" ("Nestle" firmos šokoladukas). Tikrai pretenzingiems ekskrementams pagaminti reikia sumaišyti šokoladinį pudingą, kukurūzus ir rudą mėsišką padažą.

Dirbtinė sperma

Gal manote, kad neverta leisti pinigėlių ir, šiek tiek pasismaginus, panaudoti savo spermą? Sustokite! Nereikia persidirbt! Baltas rankų losjonas - tinkamiausias pakaitas. Reikėtų šiek tiek įpilti vandens, kad kino herojaus sperma būtų tinkamos konsistencijos.

Suknežinta galva

Išskobkite muskusiniame melione duobelę, padėkite ten mėsainį ir apipilkite spanguolių padažu bei dirbtiniu krauju. Užmaukšlinkite ant meliono peruką ir daužykite, kol jėgos apleis. Šiam reikalui nenaudokite arbūzų. Jie sunkiai sudaužomi, o melionai puikiai išsitėškia po dalelę.

Nutrauktos kūno dalys

Neabejotina, kad savo filme norėsite nutraukti keletą rankų ir kojų. Tai - gana paprasta. Tiesiog nuplėškite marškinių rankovę ir užmaukite ją ant dirbtinės rankos, kurią galima susimeistrauti už 4,95 dolerio pasinaudojant medžio stuobriu ir gumine pirštine. Arba galima užsukti į bet kurią ligoninę ir pavogti karo veterano protezą. Pritvirtinkite jūsų aktoriui ranką už nugaros ir aprenkite jį kuo nors be rankovių. Nutieskite sodo laistymo arba gesintuvo žarnelę, pripildytą dirbtinio kraujo, po jo drabužiais iki peties. Pritaisykite herojui netikrą ranką, papuošę ją "Ultraslime" (lipni masė, kurios galima nusipirkti specialiųjų efektų parduotuvėse), ir viską apipilkite netikru krauju. Jei nėra "Ultraslime", galite naudoti siūlus arba makaronus ir tualetinio popieriaus skutelius, kad būtų panašu į natūralią mėsą - tai visam efektui suteikia solidumo. Kai tik ranka nutraukiama, pumpuokite į ją dirbtinį kraują, o aktorius tegu rėkia. Taip pat daroma ir nutraukiant koją. Na, jeigu jau labai tingisi ieškoti dar ir kojos protezo, galite pasinaudoti dirbtine ranka ant jos užmaudami batą.

Pagal užsienio spaudą

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder