"Haris Poteris ir Fenikso brolija"

"Haris Poteris ir Fenikso brolija"

Jaunajam burtininkui Hariui Poteriui penktieji studijų metai Hogvartse patys sunkiausi. Daugelis netiki, kad jaunasis burtininkas susikovė su galinguoju Tamsos valdovu Voldemorfu Burtų trikovės turnyro metu.

Magijos ministerija atsisako sutikti ir pripažinti baisią tiesą, kad Tamsos valdovas grįžo. Magijos ministras Kornelijus Fadžas, būgštaudamas, kad mokyklos direktorius Dumbldoras skleidžia melagingą informaciją apie Voldemorto grįžimą, siekdamas sugriauti Kornelijaus autoritetą ir užimti jo vietą, paskiria naują profesorę. Ji jaunuosius burtininkus turi išmokyti, kaip apsiginti nuo tamsiųjų jėgų. Naujajai profesorei taip pat tenka sekti Voldemortą ir Hogvartso studentus.

Kadangi ji labiau užsiėmusi mokyklos direktoriaus ir studentų šnipinėjimu, Hogvartso studijų kokybė stipriai kenčia. Ministerijos palaimintas jos kursas praktikoje visiškai nepasiteisina. Jaunieji burtininkai nesugeba kovoti su tamsiosiomis jėgomis, grasinančiomis jiems ir visai burtininkų draugijai. Ir tada iniciatyvos imasi Haris Poteris. Jis susitinka su gupele studentų ir paslapčia įkuria Dumbldoro draugiją.

Planai

Ketinama filmuoti pilnametražį "Seksą ir miestą"

Gana greitai kultinio serialo "Seksas ir miestas", pasakojančio apie sudėtingus keturių moterų santykius su vyrais, motyvais ketinama kurti pilnametražį filmą. Nors gandai apie tai sklido jau kurį laiką, tačiau tik dabar ši informacija buvo patvirtinta oficialiai.

Filmavimo darbai prasidės rugsėjo viduryje, o jame vaidins visos keturios jau gerai pažįstamos serialo aktorės: Sara Džesika Parker, Sintija Nikson, Kim Katral ir Kristina Deivis.

Kiek anksčiau amerikiečių žurnalui "US Magazine" Sara Džesika Parker pasakojo, jog visos aktorės, vaidinusios pagrindinius vaidmenis seriale "Seksas ir miestas", noriai sutiko drauge pasirodyti ir filme.

"Laukiu nesulaukiu filmavimo pradžios", - nekantravo Džesika.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder