Erotikos modeliu JAV tapusi lietuvė Skaila: "Nežiūrėk, kiek jam metų, žiūrėk, kiek jis turi pinigų"

Erotikos modeliu JAV tapusi lietuvė Skaila: "Nežiūrėk, kiek jam metų, žiūrėk, kiek jis turi pinigų"

LNK gyvenimo būdo laidos "Nuo...iki..." kamera užfiksuoja, kaip įspūdinga moteris sėda į S klasės "Mersedesą" Los Andželo turtingųjų rajone. Lietuvė Skaila Morgan - Audrone jos seniai niekas nevadina - žino, kad nuo jos sunku atplėšti akis. Skaila išties įspūdinga. 179 centimetrų ūgio, vos 54 kilogramus sverianti 27-erių moteris neslepia, kad jos lūpos kelis kartus storintos specialiais užpildais, o krūtinė operuota net 5 kartus. Pusė litro silikono Holivude - tik startas, – šypsosi erotikos ir reklamos gražuolė, Audronės vardą iškeitusi į Skailos.

Prie populiarios degtinės pavadinimo Skai, kurią reklamavo, ji pridėjo Los Andželo trumpinį LA. Trumpa ir efektinga. Beje, Skaila - žymaus Amerikos lietuvių rašytojo, žurnalisto Algirdo Gustaičio podukra. Amžiną atilsį Gustainis priklausė "Auksinio gaublio" kino apdovanojimus skirstančiai Holivudo užsienio spaudos asociacijai, dėl jo Skaila galėjo patekti į kino studijų, pačių apdovanojimų užkulisius ir susipažinti su daugybę žvaigždžių.

"Gražu", – sako Skaila, žiūrėdama į savo atvaizdą veidrodėlyje. Lietuvė Amerikoje buvo itin populiaraus alkoholinio gėrimo veidas, reklamavo prabangias jachtas ir, be abejonės, erotinėmis fotosesijomis kaitino vyrų fantazijas. Skaila pozavo net žvaigždžių fotografui Fernando Escovarui, kuris fotografavo garsią aktorę Evą Longoria, krepšinio legendą Shaquielle O'Nealą ir net futbolininką Davidą Beckhamą.

Šviesūs plaukai, storos lūpos, ilgos kojos ir milžiniška krūtinė – čia seniai visi suprato, kad tokia išvaizda traukia vyrus ir gali sukrauti gražaus pinigėlio. "70 tūkstančių – tiek, skaičiuojant litais, gauna "Playboy" merginos už fotosesiją – sako Skyla. Laužytą lietuvių kalbą mergina praturtinta gausybe angliškų žodžių ir tai išduoda, kad Skaila lietuviškai seniai nebeturi su kuo kalbėtis.

Iš Kauno kilusi moteris šiandien gali pasigirti ne tik milijoninės vertės namais Los Andžele West Holivude, turtingųjų rajone, šalia paties Holivudo, kuriuose lankosi tikras Amerikos žvaigždžių kokteilis, bet ir draugyste su pačiu "Playboy" imperijos karaliumi Hughu Hefneriu. Tuo pačiu 85-erių senuku, kurį nuolat supa kokios septynios zuikutės – jaunutės moterys ir apie kurio vestuves su 60 metų jaunesnėmis gražuolėmis istorijos atsirita iki mūsų.

"Esu jo draugė, bet ne meilužė, su juo niekada nemiegojau", – juokiasi Skyla paklausta, kas iš tiesų sieja tas jaunas moteris su "Playboy" imperijos įkūrėju. Skaila sako, kad mergyčių šalia "Playboy" senioko kredito kortelės neturi limito. Žinoma, tai trunka tiek laiko, kiek gražuolė būna įdomį milijonieriui.

Išskirtinis pasakojimas iš Holivudu su erotikos modeliu Skaila – jau šį pirmadienį vakarą, 19.19 per LNK.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder