Džiugas Siaurusaitis: „Žvaigždžių medžioklės sezonas – atidarytas!“

Džiugas Siaurusaitis: „Žvaigždžių medžioklės sezonas – atidarytas!“

Lygiai po savaitės, kitą trečiadienį, liepos 18 dieną, 21.00 val. į dvidešimtajam, jubiliejiniam, TV3 sezonui besiruošiančios televizijos eterį sugrįš atsinaujinusi ir šventiškai nusiteikusi pačių pikantiškiausių naujienų laida „Be komentarų“. Dvidešimtojo TV3 televizijos sezono šaukliai – Džiugas Siaurusaitis ir Sandra Daukšaitė – nesidrovės praverti pačių slapčiausių televizijos renginių duris: lankysis smagiausiuose vasaros vakarėliuose, atskleis intensyviai dirbančių TV3 žvaigždžių paslaptis, „paparacins“ sezono fotosesijų ir vaizdo klipų filmavimo akimirkas bei apžvelgs karščiausius pramogų verslo skandalus.

Infošou „Be komentarų“, kuris dar praėjusį sezoną pripažintas pačiu populiariausiu pramoginiu–informaciniu televizijos šou, TV3 žiūrovus pasitiks ne tik vasariškai atsinaujinęs, bet ir gerokai sustiprinęs savo pozicijas. „Be komentarų“ laida nuo liepos 18 dienos bus rodoma pirmadieniais–ketvirtadieniais 21.00 val.

„Iš TV3 eterio trumpoms vasaros atostogoms išėjus infožurnalui ‚Be komentarų‘, įžymybės taip atsipalaidavo, jog skandalai tuoj pasieks kulminaciją ir išsiverš lyg ugnikalnis. Mes sugrįžtame su trenksmu, ir pro mūsų objektyvą nepraslys niekas! Kasdien žiūrovams pateiksime tik aktualiausią, šviežiausią, karščiausią nuotykių ir nuodėmių kokteilį“, – apie kasdiene tapusią laidą „Be komentarų“ užsimena Dž. Siaurusaitis.

Išskirtines teises patekti ten, kur jokiai televizijai įžengti nevalia, turinti laida „Be komentarų“ TV3 žiūrovus džiugins reportažais ir didžiausių, prabangiausių, jubiliejiniam, dvidešimtajam, TV3 televizijos sezonui dedikuotų elitinių vakarėlių, intriguojančių garsenybių fotosesijų bei pramogų ir darbo užkulisių.

„Kasdien – linksmai ir įdomiai, operatyviai ir dinamiškai bei su tikro juodo humoro užtaisu – pristatysime pačias įdomiausias, pikantiškiausias ir svarbiausias naujienas iš TV3 televizijos užkulisių ir Lietuvos elito pasaulio. Visiškai nemokama dozė pačių smagiausių pramogų – jau nuo liepos 18 dienos visų TV3 žiūrovų namuose“, – ateinantį trečiadienį 21.00 val. TV3 televiziją įsijungti kviečia žavioji dvidešimtojo, jubiliejinio, TV3 televizijos sezono šauklė Sandra Daukšaitė.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder