Džesika Simpson graži kaip Deizė

Be kamerų

25 metų Džesika Simpson netrukus visus gerbėjus nustebins savo kaip aktorės debiutu. Ji jau nebėra jaunamartė, bet vis dar švytinti grožiu ir besipuikuojanti šlove.

Merginai pasiūlyta nusifilmuoti senų gerų laikų TV serialo "Hazardo ketvertukas" ("The Dukes of Hazzard") kino versijoje. Džesika sukūrė Deizės Djuk vaidmenį - ji išdidžiai vaikšto tarp Hazardo prasčiokų ir yra apsupta išsižiojusių stuobrių, kurie mėgsta greitas mašinas ir dar greitesnes moteris.

Domitės, ar Džesika tik tuščias indas, gražus daiktas be smegenų, kuris nesugeba net sakinio pabaigti? Klystate - paaiškėja, kad ji gali galvoti, o kai proga pasitaiko, sugeba dėstyti ištisus paragrafus. Aišku, ji negautų apdovanojimo iš moderniųjų feminisčių arba sunku būtų įsivaizduoti Džesiką postringaujant apie kvantinę fiziką. Bet nepaisant to, jos intelekto koeficientas siekia 160. Vis dėlto Simpson turi savo muziką, naująją kino karjerą ir šlovę iš MTV serialo "Jaunavedžiai: Nikas ir Džesika".

"Ji puikiai žino, kaip priversti vyrus ištirpti", - sako Džesika apie naująjį Deizės vaidmenį. Jos herojės tikslas filme ištraukti pusbrolius Luką ir Bo Djukus - vaidinamus Džonio Noksvilio ir Šono Viljamo Skoto - iš bėdos savo žavesiu manipuliuojant kitais vyrais.

Dar prieš "Hazardo ketvertuko" filmavimą Iš Simpson lūpų nuskambėjo vienas juokingai keistas dalykas - ji nėra patenkinta savo kūnu. Mergina pasakojo žurnalistams, jog treniravosi šešias dienas per savaitę po dvi valandas per dieną.

"Tik sužinojusi, kad gausiu šį vaidmenį, iškeliavau tiesiai į sporto salę. Privalau su bikiniu atrodyti gerai, - sako Džesika. - Tai mano svajonių vaidmuo, nes pradedu naują savo karjeros etapą - aktorės darbą. Noriu, kad žmonės žinotų, jog esu stipri moteris."

Be to, Džesika prisipažįsta, jog ji labai drovi. "Aš netgi paplūdimyje nevaikštau vien tik su maudymosi kostiumėliu. Tad kai vaidinant reikėjo nusimesti paltą ir likti su bikiniu, buvo sunku. Tai - jau vaidyba."

Mergina teigia, jog filmavimasis "Hazardo ketvertuke" tik sukėlė apetitą vaidinti. "Net nesitikėjau, kad per filmavimus bus tokia atpalaiduojanti atmosfera. Čia užmezgiau daug pažinčių ir draugysčių. Norėčiau suvaidinti ir daugiau filmų. Labai traukia romantinės komedijos. Nemanau, kad tikčiau sunkiems dramų vaidmenims."

Džesika mano, kad ir toliau dirbs su Bilu Gerberiu, "Hazardo ketvertuko" prodiuseriu. Nenuostabu, kad ir jis turėjo gerų žodelių Džesikai. "Ji supranta Deizės personažą - labai seksuali, bet neperlenkia lazdos. Tai buvo vienas iš dalykų, kuris paskatino samdyti Džesiką."

Vis dėlto Simpson kaip aktorės tolesnė karjera negali remtis tik seksualumu. B. Gerberis sako: "Tikrai ne. Manau, ji sąžiningai dirba, kad taptų aktore, ir yra padori krikščionė. Kai ji šneka apie meilę žmonėms, ji iš tikrųjų laikosi žmogiškųjų vertybių, nepaisydama, kaip žmonės apie ją atsiliepia spaudoje. Tiesiog nematau jos einant lengvu keliu, naudojantis seksualumu".

Biografija

Džesika Ana Simpson (Jessica Ann Simpson) gimė Dalase, Teksase, 1980 metų liepos 10 dieną. Tėvai - Džo ir Tina Simpsonai - netrukus susilaukė dar vienos duktėrs Ešli Simpson. Mergaitės augo mažame Ričardsono miestelyje. Beje, jos tėvas buvo baptistų bažnyčios dvasininkas bei psichologas.

Džesika dainavo bažnyčios chore, kol įstojo į J. J. Pyrso aukštąją mokyklą. Čia ji neapleido muzikos - aktyviai dalyvaudavo krikščioniškosios muzikos koncertuose. Ant tokio pagrindo Simpson ėmė statyti savo karjerą.

Kompanijos "Sony music" atstovams patiko Simpson dainavimas ir pasirašė su ja kontraktą. 1999 metais pasirodė pirmasis Džesikos albumas "Sweet kisses". Muzikinio turnė metu Simpson prisijungė prie grupės "98 Degrees" - būtent tada ji sutiko ir įsimylėjo šios grupės narį Niką Lachėjų (Nick Lachey).

2001-ųjų liepą pasirodė kitas albumas "Irresistible", kuris įrodė Džesikos talentą ir užėmė aukštas vietas grojaraščiuose. Trečiasis - "In This Skin" - išleistas 2003-iųjų rugpjūtį. Planuojama, jog netrukus pasirodys naujausias albumas "And The Band Played On".

"Jis visiškai skirsis nuo kitų mano dainų", - sako ji.

Su Niku Džesika susituokė 2002-aisiais. Visi buvo labai nustebinti, kai pora pasiūlė MTV realybės šou, paremtą jų kasdieniu gyvenimu. "Jaunavedžiai" ekranuose pasirodė 2003 metais ir kaipmat sulaukė didžiulės sėkmės. Beje, Džesika pasirašė 10 milijonų dolerių sutartį su "Andrew" sporto klubu ir išleido savo drabužių liniją.

Išvertė Lina SKRUIBYTĖ

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder