"Druska"

"Druska"

CŽV agentė, pašventusi gyvenimą, kad gintų JAV piliečius nuo visų galimų priešų, pati tampa saugumo agentūrų taikiniu.

Evelina Solt, tapusi CŽV agente, prieš Dievą ir žmones prisiekė ištikimai tarnauti savo šaliai bei ginti jos interesus. Tačiau likimas ruošia žiaurų jos ištikimybės išbandymą: ji apkaltinama išdavyste. Evelina Solt įtariama dirbanti dviem priešingoms stovykloms. Perbėgėlis rusų pareigūnas pareiškia, kad agentė Evelina Solt yra rusų šnipė. Jai telieka viena - sprukti. Alternatyva - būti suimtai ir laukti nuosprendžio, o apkaltintas valstybės išdavyste lengvai neišsisuksi. Evelina tai puikiai žino, nes jau ne pirmus metus dirba CŽV, tad nusprendžia bėgti. Galbūt tai vienintelis Evelinos šansas rasti įrodymų, kad ji nekalta. Deja, jos pastangos duoda priešingus rezultatus. Jos tapatybė ima kelti vis daugiau abejonių: kas iš tikrųjų yra agentė Solt?

Kritikų manymu, Andželina Džoli šiame kūrinyje dar kartą įrodė, jog yra talentinga veiksmo filmų žvaigždė, tačiau pačiam kūriniui trūksta emocijų, kai kur ir prasmės, todėl jis gali vadintis nebent "visai nieko" vasaros filmu.

Vertinimas: 3 žvaigždutės iš 5

"Katės ir šunys 2: kačių kerštas"

2001 m. pasirodžiusios žaismingos šuniškų nuotykių komedijos tęsinys, pagardintas 3D efektų pašarais ir lietuviškai dubliuotu lojimu bei miauksėjimu.

Amžius besitęsianti kova tarp kačių ir šunų nesiliauja ir šis pamišimas jau nuėjo per toli. Vyriausybinės organizacijos "Miau" slaptasis agentas Katinėlis užuodė maniakišką planą sukiršinti kates su šunimis ir paversti žmones vergais. Sfinksų veislės katinas, apsimetinėjantis nekaltais šuneliais, pagal slaptą informaciją strateguoja lemiamą puolimą.

Susidūrę su iki šiol negirdėtu grasinimu, katės ir šunys yra priversti sutelkti savo jėgas nemėgstamoje sąjungoje, kad išliktų. Pirmą kartą žmonijos istorijoje keturkojai įnamiai susivienys ir drauge gaudys tobulai išprotėjusį priešą ypač aštriais nagais.

Kritikai šį filmą vadina tingiu, skausmingai nuobodžiu ir nejuokingu. Jų manymu, šį kūrinį galėtų žiūrėti nebent visai maži vaikai, ir tai abejoja, ar jiems patiktų.

Vertinimas: 2 žvaigždutės iš 5

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder