Driu Berimor - ištvirkęs angelas

Driu Berimor - ištvirkęs angelas

Galva plyšo nuo sunkių pagirių. Driu pramerkė akis ir sunkiai įžiūrėjo prieš ją stovintį siluetą su stikline rankoje. "Atnešiau vandens", - kažkas pasakė plonu balsu. Pagaliau išryškėjo kontūrai, ir prieš save Driu pamatė apnuogintą merginos, su kuria susipažino vakar bare, kūną. D. Berimor, kuri visada garsėjo staigiomis reakcijomis ir gebėjimu tėkšti tai, ką galvoja, iššvokštė: "Ar negalėtum greičiau dingti iš čia? Nenoriu nieko matyti..." Rudaplaukė papūtė lūpas, tyliai apsirengė ir išėjo, palikusi stiklinę vandens ant miegamojo spintelės.

Galbūt Driu reikėjo būti tokiai, kokią ją norėjo matyti Tomas: daugiau laiko leisti namuose, tepti sumuštinius? Ir kodėl ji nieko nedarė, kai sutuoktinis pasakė, kad dokumentai jau paduoti skyryboms? Juk jie, regis, buvo nebloga pora...

D. Berimor santuoka su Tomu Grynu buvo plačiai aprašoma ir audringai aptarinėjama spaudoje ir Holivudo kino pramonės užkulisiuose. Pora linksminosi kaip vaikai: kaskart po jų paleistos eilinės "anties" - "ryt mes tuokiamės" arba "susituoksime tiesioginės TV laidos metu" - kildavo vis nauja emocijų banga.

Kartą, pakviestas į solidžią televizijos laidą, Tomas rimtai pareiškė: "Driuša nėščia". Kitą dieną žurnalistai nenuilsdami rinko D. Berimor telefono numerį. Tačiau į jų skambučius atsakydavo autoatsakiklis: "Eikit š...!"

Po to jie suorganizavo slaptas vedybas. Į uždarą vakarėlį buvo pakviesti tik keli svečiai. Tarp jų - ir aktorės Kortni Lov, Kameron Diaz, Liusi Lu. Pastarųjų dviejų merginų Driu negalėjo pamiršti - dar prieš jos vedybas kino ekranuose pasirodė garsioji "Čarlio angelų" juosta, kurią, kaip buvo kalbama Holivude, D. Berimor pati ir prodiusavo. Bet pikantiškiausia vestuvių staigmena - Driu mamos, Ildiko Džeid, dalyvavimas. Dėl užsitęsusio konflikto aktorė su mama ilgai nebendravo.

Mama I. Džeid - gyvenimo kryžius?

Driu santykiai su mama pašlijo dar vaikystėje, kai mergaitė jau buvo gerai žinoma Holivude. Įžymia ji tapo vos sulaukusi septynerių, kai nusifilmavo Stiveno Spylbergo filme "Ateivis". Po šios juostos S. Spylbergą D. Berimor vadina krikštatėviu. Tuo labiau kad savo tėvu ji pasigirti negalėjo.

Aktorės tėvas stengėsi būti garsiu. Jis vaidino, rašė eilėraščius, dainavo ir, kaip tikras bohemos atstovas, vartojo narkotikus bei alkoholį. Mažajai Driu teko išgyventi tikrą pragarą: antausius, keiksmus ir girto tėvo išsišokimus, dėl kurių jis dažnai atsidurdavo policijos areštinėje.

Mama I. Džeid - taip pat aktorė, bet ne tokia garsi kaip tėvas. Po sėkmingo dukters debiuto kine jos abi ėmė lankytis įvairiuose vakarėliuose ir pristatymuose, į kuriuos buvo kviečiamos.

Pobūvių svečiai negailėjo pagirų mažajai Driu ir ją išgarsinusiai juostai "Ateivis". D. Berimor buvo vaišinama ledais, aplaistytais kreminiu likeriu "Bayle's". Mergaitei lengvas apsvaigimas patiko, todėl ji ėmė reikalauti, kad ant ledų būtų užpilama dviguba likerio dozė.

Vėliau alkoholio ji gaudavo jau taurelėje, o sulaukusi 10 pirmą kartą užtraukė marihuanos. Narkotikai ją kaitino ir jaudino. Mažoji žvaigždė vis daugiau laiko praleisdavo naktiniuose klubuose, kur rinkdavosi į ją panaši kompanija.

Kartą Driu iš mamos piniginės ištraukė kreditinę kortelę ir patraukė į Kaliforniją "leisti pinigų savo malonumui". Bet Los Andželo oro uoste ją kaip žuvelę pagavo detektyvai, kuriuos mama suspėjo pasamdyti.

Kiek vėliau atėjo eilė ir kokainui. Tada mergaitei buvo vos 12. O po dvejų metų Driu nusprendė, kad nebėra prasmės gyventi ir, apkvaišusi nuo narkotikų, bandė žudytis. Tačiau ją spėjo išgelbėti ir paguldyti į klinikas.

Po reabilitacijos D. Berimor sėdo rašyti knygą "Puolusi mergaitė", kurioje papasakojo apie savo elgesį ir išgyvenimus. Būdama 14, ji pademonstravo turinti ir rašytojos talentą. Deja, knyga buvo greitai pamiršta.

Aktorės mama irgi nesnaudė - ji išleido memuarus, kuriuose aprašė, kaip jos populiarią aštuonerių metų dukrą bandė suvilioti Vorneras Bitis, aktorius su pleibojaus reputacija. I. Džeid žodžiais tariant, jis siūlė seksą trise: jis, ji ir Driu.

Vėliau I. Džeid suorganizavo mažosios Driu rūbų išpardavimą, pasinaudodama skandalais, kuriuos sukeldavo jos dukra. Žodžiu, savo mama Driu didžiuotis negalėjo. Todėl aktorė nuolat vengė su ja bendrauti. Ant D. Berimor dešiniojo sėdmens puikuojasi tatuiruotė, vaizduojanti angelą, kuris neša kryžių. Ant kryžiaus parašyta "Džeid". Ar tik nenorėjo D. Berimor pasakyti, jog mama jai - amžinas kryžius, kurį tenka vilkti?

"Ištvirkėlė"

Pirmasis šeimyninio gyvenimo periodas su Tomu buvo tarsi rojus. Pradžioje T. Grynas nuosekliai vykdė savo mylimosios užgaidas - rengė vakarėlius ir kentė mėnesiais užsitęsusius jos filmavimus. Kartą po eilinio vakarėlio, svečiam išėjus, o šeimininkams užmigus, namuose kilo gaisras.

Driu ir Tomą išgelbėjo kalaitė Flosė. Ji kandžiojo miegančius šeimininkus tol, kol Tomas pabudo. Griuvinėdamas jis išnešė miegančią D. Berimor iš degančio namo. Sutuoktiniai tąkart apsinuodijo smalkėmis.

Po šio žygdarbio kalaitė kaip reikiant buvo apdovanota. Sujaudinta šuns atsidavimu ir didvyriškumu, Driu už 3 milijonus dolerių Beverli Hilse Flosei nupirko namą ir paliko testamentą - jeigu jai ir Tomui kas nors atsitiks, kalaite turės rūpintis tie, kas įsikels į šį namą.

Ir vis dėlto Tomas su Driu išsiskyrė, nepragyvenę nė pusės metų. "Ji įspūdinga moteris ir nuostabus žmogus, bet mūsų charakteriai skirtingi. Linkiu jai surasti puikų vaikiną ir būti laimingai", - ramiai kalbėjo Tomas, duodamas interviu.

O Driu ėjo iš proto - skausmą skandino alkoholyje, uostė "koką". Pirmaisiais po skyrybų mėnesiais jos lovoje siautėjo lesbietės. Vyrai pasirodė kiek vėliau. Apskritai aktorė niekada neslėpė savo biseksualinių polinkių.

"Man patinka moters kūnas. Jis labai gražus. Savo gyvenime turėjau nemažai kontaktų su moterimis", - žurnalistams sakė D. Berimor. Tomas su Driu buvo kone vienintelė Holivudo pora, išsiskyrusi be teismo ir viešo skandalo.

Dar iki Tomo, būdama septyniolikos, ji susižadėjo su vienu vaikinu. Tačiau iki numatytos vestuvių datos nusprendė, kad jie vienas kitam netinka. Devyniolikos Driu pirmąkart ištekėjo už baro savininko Džeremio Tomaso. Su juo šeimynine laime džiaugėsi tik du mėnesius. Kitų aktorės gerbėjų, su kuriais ji bandė gyventi, ir nesuskaičiuosi.

Ilgą laiką Driu persekiojo viliokės ir pasileidusios aktorės reputacija - režisieriai kviesdavo D. Berimor vaidinti tik tokias merginas. Driu ne kartą pozavo "Playboy" žurnalui, o normaliame gyvenime nesigėdijo elgtis laisvai. Kartą televizijoje duodama interviu, ji užšoko ant vedėjo stalo, ėmė šokti, o po to nusimetė palaidinę, apsinuogindama iki pusės.

Jeigu kas - į kaktą

Dabar ištvirkusiam angelui - 31-eri. "Ar ne laikas tau gimdyti arba įsivaikinti kokį našlaitį?" - kartą jos paklausė viena kolegė. "Jūsų patarimo tikrai neklausiu", - rėžė D. Berimor. Bruožą sakyti viską, kas ant liežuvio galo, ji paveldėjo iš senelio, 20-ųjų metų kino žvaigždės.

Vėliau šiuo klausimu vienas žurnalas išspausdino jos interviu: "Jūs ką! Manote, kad visos garsios aktorės, nenorėdamos susigadinti reputacijos, privalo įsivaikinti našlaitį. Po velnių! Tai - apsimetimas! Niekada to nedaryčiau dėl garbės. Jei man nelemta turėti savų vaikų, tai aš verčiau būsiu be jų."

Tokia ji kietakaktė daugelyje gyvenimo situacijų. Bandė šokti parašiutu, nors labai bijojo, yra vegetarė ir nenešioja kailinių bei odinių rūbų.

Po Tomo Driu jau turėjo daugybę romanų. Vienas jų - su muzikantu Fabricijo Moreti, šešeriais metais jaunesniu už ją. Kol kas nuolatinio širdies draugo ji neturi. Panašu, kad ištvirkęs angelas vėl klajoja, ieškodamas giminingos sielos.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder