"Diagnozė: Seimas" kūrėjai politikams įteiks po paslaptingą lagaminą

"Diagnozė: Seimas" kūrėjai politikams įteiks po paslaptingą lagaminą

Trečiadienio vakarą naujajame LNK televizijos sezone debiutuoja politinių diskusijų laida „Diagnozė: Seimas“. Be aštrių klausimų ir karštų diskusijų žiūrovų naujoje laidoje laukia intriga: kiekvienas politikas prieš laidą gaus po lagaminą, kuriame uždaryta jam nemaloni tema.

„Politikams paliekama teisė jų neatverti. Tada žiūrovai taip ir nesužinos, kas juose buvo. Tai atvirumo prieš rinkėjus testas. Itin įdomu stebėti, kaip tie, kurie rengiasi valdyti šalį, su nerimu dvejoja, kaip geriau pasielgti“, - pasakoja laidos „Diagnozė.Seimas“ vedėja Rasa Tapinienė.

„Politikų duona prieš rinkimus yra ne tik gražiai žadėti, bet ir paaiškinti rinkėjams ne itin malonius epizodus iš savo gyvenimo. Manome, kad rinkėjai turi teisę išgirsti konkrečius politikų atsakymus, juk šie žmonės ruošiasi valdyti šalį ateinančius ketverius metus“, - sako laidą kuriančios „Info TV“ žinių tarnybos vadovė Inga Larionovaitė.

Pirmieji paslaptingus lagaminus premjerinėje laidoje gavo Seimo pirmininkė Irena Degutinė ir Darbo partijos lyderis Viktoras Uspaskich.

Viktorą Uspaskich lagamino turinys ne juokais supykdė, nors po laidos jis jį nusprendė pasiimti su savimi.

Oponento siautėjimą stebėjusi Seimo pirmininkė Irena Degutienė savąjį lagaminą atvėrė dar neramesne širdimi. Ir turėjo prisiminti temą, kuria kartą leptelėjusi, kalbėti vengė daugiau nei tris mėnesius.

Kas slypi paslaptinguose politikų lagaminuose, žiūrovai sužinos jau šį trečiadienio vakarą. Laidos „Diagnozė: Seimas“ premjera LNK eteryje - 19.55 val.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder