"Delfinai ir žvaigždės" kvies kartu keliauti aplink pasaulį

"Delfinai ir žvaigždės" kvies kartu keliauti aplink pasaulį

Jau šįvakar LRT televizijos eteryje unikalus renginių ciklas „Delfinai ir žvaigždės“ minės savo mediumą, o aštuoni žymūs Lietuvos žmonės, pildydami laidos temą, pakvies į kelionę aplink pasaulį. Kiekvienas jų pasirinks po šalį ir savo pasirodymus susies būtent su ja.

Praėjusioje laidoje komisijos gana smarkiai sukritikuota Aistė Pilvelytė šįkart pademonstruos gerokai įspūdingesnį pasirodymą su delfinais Italijos tema. Tiesa, pro komisijos akis nepraslydo pačioje pradžioje Aistės atliktas nėrimas. „Brangioji, atrodė, kad tau žarnos per ausis išlįs“, - nors ir susirūpinęs, bet vis vien pašmaikštavo komisijos narys Vytenis Pauliukaitis.

Pati A. Pilvelytė pritarė, kad nardymo įgūdžius dar turi patobulinti, tačiau tokia pastaba jos nuotaikos nesugadino – komisija pritarė, kad šįkart atlikėja pasirodė daug stipriau. Ypatingų pagyrų ir vėl sulauks nuotaikingas aktoriaus Mariaus Repšio pasirodymas. Šįkart jis pasirinko Braziliją, o specialiai pasirodymui net mokėsi tradicinio brazilų kovos meno – kapoeiros, kuri pasižymi daugybe įspūdingų akrobatinių elementų.

„Tu nuo pirmos laidos pakėlei kartelę labai aukštai. Tai buvo drąsus, netikėas pasirodymas. Pamenu, Ramūnas Vyšniauskas pernai irgi buvo naujų elementų kalvis, o dabar turime naują. Tu fantastiškas, ir tu tik kyli ir tobulėji“, - M. Repšį gyrė V. Pauliukaitis. Panašaus kiekio pagyrų sulauks ir jausmingas, Prancūzijai skirtas Nijolės Pareigytės – Rukaitienės pasirodymas, po kurio komisijos nariai ją gyrė net atsistoję.

Jau šį savaitgalį žinomi Lietuvos žmonės kvies į paskutinius laidos filmavimus Klaipėdos delfinariume. N. Pareigytė – Rukaitienė, M. Repšys, A. Pilvelytė, Rita Pivoriūnaitė, Maksas Melmanas, Nerijus Juška, Lina Gedmintienė ir Remigijus Žiogas savo pasirodymus skirs Motinos dienai ir svarbiausioms savo gyvenimo moterims – mamoms. Pasirodymai delfinariume balandžio 16 ir 17 dienomis prasidės 15:00, bilietus galima įsigyti delfinariumo kasose arba adresu www.muziejus.lt.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder