Dėl eksmylimosios paviešinto asmeninių daiktų sąrašo Mino kreipsis į teismą

Dėl eksmylimosios paviešinto asmeninių daiktų sąrašo Mino kreipsis į teismą

„Čia rimti dalykai, o ne juokeliai! Tina buvo mane ne kartą perspėjusi, kad rengs išpuolius prieš mane ir visaip menkins, jei norėsiu atsiimti savo investicijas ir net savo daiktus. Matau, kad ji taip ir daro. Bijau, kad sulauksiu ir daugiau!“ – TV3 laidos „Be komentarų“ žurnalistams guodėsi žinomas Lietuvos estrados dainininkas Mindaugas Mickevičius-Mino. Jau šįvakar 20.30 val. TV3 žiūrovams jis atskleis dar negirdėtas skyrybų su šokėja Kristina Navickaite-Tina pasekmes.

Vos prieš savaitę buvusi jo mylimoji paviešino per internetą dvidešimties punktų sąrašą, kuriame Mino reikalauja jam atiduoti medinį dramblį, lėkštes, nevažiuojančio automobilio detalę, lyginimo lentą ir kitus jam priklausančius daiktus. Kilo skandalas!

„Man ir mano giminei – tėveliams, draugams, žmonėms, kurie man padėjo statyti namus ar prisidėjo prie mano sėkmės gyvenime, tai dar vienas įžeidimas ir išjuokimas!“ – apie buvusios mylimosios poelgį sako Mino.

Jis pats prisiekinėja, kad niekada nešmeižė Tinos. Net ir tada, kai ši pakeitė jų bendro namo durų spynas ir neleido jam daugiau ten kojos įkelti, žinomas vyras sukandęs dantis kentėjęs. Dainininkas tikėjosi, jog, praėjus pusantrų metų po dramatiškų skyrybų, šokėja atiduos jam priklausančius daiktus, todėl ir sudarė grąžintinų daiktų sąrašą.

„Tikėjausi, kad ji pati susivoks ir persigalvos, deja...“ – „Be komentarų“ žiūrovams pasakos Mino.

Dėl tokio Kristinos poelgio dainininkas įsitikinęs, jog teismas – vienintelis kelias jam atgauti nuosavybę: „Palieku visa tai advokatams. Tegul teismas aiškinasi su Tina dėl neteisėto daiktų užvaldymo!“

Taip pat laidoje – nacionalinės „Eurovizijos“ užkulisiai, žvaigždžių emocijos ir išskirtiniai kadrai. Kaip savo pasirodymui ruošėsi nugalėtojas Donatas Montvydas?

Žiūrovų dėmesiui ir pavasariškos naujienos iš populiariausio projekto Lietuvoje „Chorų karai“: kur poruojasi žvaigždės? Pasirodo, atėjus pavasariui konkuruojančių Katažinos Nemycko vadovaujamo Kaštoninio choro ir Rondo vedamo Božolė choro nariai įsimylėjo! Ką apie įsiliepsnojusią meilę mano chorų generolai, TV3 žiūrovai išvys jau šįvakar.

„Be komentarų“ laida šį kartą pristatys penkiametį Deusamą Goloviną, kuris savo geografijos žiniomis ir fenomenalia atmintimi apstulbins visą Lietuvą ir aiškinsis kodėl kaimynai garsiąją estrados primadoną Vitaliją Katunskytę ir jos dukrą privertė uždaryti kavinę, įkurtą pačiame Šiaulių centre.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder