"Balticum TV" žiūrovams - "Remonto mokykla"

Jeigu pamatytumėte tokį skelbimą - "Dirbame kokybiškai ir veltui" - pagalvotumėte, kad kas nors nutarė pajuokauti. Tačiau "TNT" Rusijos televizijos kanalas nepokštauja - be jokio užmokesčio paprastus namus paverčia svajonių namais.

Kiekvieną šeštadienį, įsijungę "Balticum TV", pamatysite, kaip per 60 eterio minučių ir 72 filmavimo valandas "Remonto mokyklos" komanda neatpažįstamai pakeičia kambarių interjerą. Penki specialistai tris dienas griauna sienas, laužo grindis, plėšo tapetus, gręžia, klijuoja ir... įgyvendina net reikliausių dalyvių norus. Statybininkai, architektai, dizaineriai remontą atlieka kokybiškai, gražiai, praktiškai ir paprastai. O svarbiausia - be jokio užmokesčio.

Tai aktualu kiekvienam žiūrovui, nes pagrindinė projekto autorių idėja - viską, ką pamatote "Remonto mokykloje", galite pasidaryti savo rankomis. Laidoje kiekvienas remonto žingsnis išsamiai paaiškinamas, parodoma, kaip teisingai viską atlikti. Profesionalus dizaineris ir statybininkų brigada padeda paruošti remonto sąmatą, pataria, kaip padidinti būsto apimtis, kaip iš vieno kambario padaryti du.

Žiūrėdami laidą išmoksite klijuoti tapetus taip, kad nenuplyštų po mėnesio, dėti parketą be plaktuko ir kūjo, baltinti lubas, sukurti įdomų sienos reljefą.

"Remonto mokyklos" komanda kartais tariasi ir su psichologais, kurių konsultacijos padeda sukurti ypač jaukius namus. Štai vienoje laidoje vaiko kambario interjeras buvo sukurtas mėgstamiausios jo pasakos "Robinzonas Kruzas" motyvais. Kambaryje "apsigyveno" papūgos, tigrai, drugeliai, žiogai, "išaugo" egzotiški medžiai.

Kiekvienas žmogus, nepriklausomai nuo materialinės padėties, gali svečius nustebinti stilingai ir skoningai dekoruotu kambariu. Svarbiausia - naujas žvilgsnis į daiktus, šiek tiek entuziazmo ir "Remonto mokyklos" ekspertų patarimai.

Agnė Boreišaitė

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder